Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mit szólnátok ha a barátnőtök ilyen piercinget szeretne?
2012. febr. 28. 21:12
2/9 anonim válasza:
valami ilyesmit szónék:
"van valami maszat az orcádon, hadd kapjam le elektromágnessel!"
3/9 anonim válasza:
Hát szerintem a piercing egy stílust jelképez ami én nem nagyon bírom ha még hasába tenné elmenne de ha végülis szeretem így is de nem örülnék neki ...
7/9 anonim válasza:
gecc mennyi barom... attól hogy nem divat? elég baj hogy te divat miatt csinálsz valamit, képzelem mennyire egyedi lehetsz... ha divat az, hogy a seggedbe felnyomnak valamit akkor megcsinálod vagy mi?.... vagy már nem divat levegőt venni, elég gáz vagy-.-
egyébként nekem semmi gondom nem lenne vele, de ne adj mások véleményére, ha neki tetszik, és ráadásul neked is, hajrá:))
8/9 anonim válasza:
Hát bocs hogy nyers leszek, de ez elég k*rvás.
Kb. azt sugallja, hogy gyere hadd sz*pjalak le.
Ha ajak felett van akkor meg aztán főleg.
Nagyon gusztustalan sztem.
9/9 anonim válasza:
Úristen mennyi elborult elméjű...ilyen baromságot mondani... általánosítós f*szság:D remélem ilyen prűden haltok meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!