Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretnék találkozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék találkozni a sráccal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Péntekre beszéltük meg a talit,ő miskolci,én nyíregyházi, elvileg a 16:39es vonattal mennék hozzá, DE nem szeretnék vele találkozni...csak úgy simán ezt nem mondhatom meg neki,mert azt fogja hinni,hogy végig hülyítettem...inkább nyáron szeretném látni... azt találtam ki,hogy majd pénteken megmondom neki,hogy meghalt a nagymamám és ezért nem tudok menni, tudom,hogy ilyennel csúnya viccelődni, de ez nem lesz túl átlátszó? Tudtok még ötletet adni,hogy mivel rázzam le?

Én 19 éves vagyok,ő 21,neki van bnője - ez hosszú....- , és már letárgyaltuk...MIT TEGYEK?

2012. ápr. 24. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/82 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy milyen vagyok,nem kell bemutatni magamat magamnak... még ma leoltom,szval... erről ennyit a srácról....
2012. ápr. 24. 16:48
 72/82 A kérdező kommentje:
És ez nem lejárató kampány...ha annyira nem hiszed,bemásolom az üzeneteket.. nekem is bűzlik amit ír,1részt azért tettem fel itt a kérdést,hogy mit tegyek.
2012. ápr. 24. 16:49
 73/82 anonim ***** válasza:

Ez kedves, hogy neked is kezd bűzleni a dolog, amikor már nyakig állsz a sz.arban... :)

Talpraesett kislány vagy, nemmondom....

2012. ápr. 24. 16:52
 74/82 A kérdező kommentje:
Jól van már..
2012. ápr. 24. 17:03
 75/82 anonim ***** válasza:
100%
Oké, bocsi, hogy így kifakadtam, de tényleg ijesztő a naivitásod. Sokkal jobban kéne vigyáznod egyrészt magadra, másrészt arra, hogy nyilvánosban kinek milyen infót adsz ki.
2012. ápr. 24. 18:38
 76/82 A kérdező kommentje:

Na...a srác bevallotta,hogy szivatott, elvégre nem akartam elmenni pénteken a talira,szval ő baszta volna be...

Mindenki a saját hibájából tanul,ebből én is tanultam...

2012. ápr. 25. 08:52
 77/82 A kérdező kommentje:
+ elvégre meg van a telefonszáma,szval tudom szivatni..:D
2012. ápr. 25. 11:18
 78/82 anonim ***** válasza:
Jajj már, 19 évesen nem akarsz végre kicsit felnőttebb lenni ennél a "megvan a telefonszáma, majd megszívatom vele" hozzáállásnál? Annyira szánalmas... és ez ma egy 19 éves felelős állampolgár... :(
2012. ápr. 25. 11:55
 79/82 Mendus ***** válasza:

HÁHÁ! :D

És azzal szivatott téged, hogy azt irogatja, hogy szeret? Ez hülye! Am. mit írtál neki? Hogy elég átlátszó? ÉS akkor be is vallotta vagy mi?

2012. ápr. 25. 14:39
 80/82 A kérdező kommentje:

Nem,csak tudod jól jön,ha meg van a telszáma...

Annyit írtam neki,hogy tudom,hogy full hülyének néz, először persze "tagadta", utána meg amikor mondtam neki,hogy nem akarok talizni, azt mondta,hogy végig szivatott...szval... ilyenkor,érted... na mind1..

2012. ápr. 25. 14:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!