Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék találkozni a sráccal. Mit tegyek?
Péntekre beszéltük meg a talit,ő miskolci,én nyíregyházi, elvileg a 16:39es vonattal mennék hozzá, DE nem szeretnék vele találkozni...csak úgy simán ezt nem mondhatom meg neki,mert azt fogja hinni,hogy végig hülyítettem...inkább nyáron szeretném látni... azt találtam ki,hogy majd pénteken megmondom neki,hogy meghalt a nagymamám és ezért nem tudok menni, tudom,hogy ilyennel csúnya viccelődni, de ez nem lesz túl átlátszó? Tudtok még ötletet adni,hogy mivel rázzam le?
Én 19 éves vagyok,ő 21,neki van bnője - ez hosszú....- , és már letárgyaltuk...MIT TEGYEK?
Figyi!
Van egy 5 éves kapcsolata egy csajjal...és egyfolytában nyáladzik a csaj után? Ugye? De közben neked azt írja, hogy szeret, holott még nem találkoztatok, de még arra se képes, hogy lemenjen hozzád, hanem elvárja, hogy te menj oda! Ezen elgondolkodtál? Ez azért elég tré. Ha ennyire kell pasi, akkor inkább nézz olyat, akinek a kapcsolatába nem tudsz beleavatkozni, merthogy szingli, és környéked beli, vagy pedig távoli, de Ő MEG TENNE ÉRTED MINDENT, ÉS OTT KEZDENÉ, HOGY LE MEGY HOZZÁD! GONDOLKOZZ! Ez a nagymamás mehalós dolog meg...szegény biztos forog a sírjában, hogy ilyen unokája van, inkább könyörgöm hazudj mást, ugyanis hallottakról vagy JÓT vagy SEMMIT!...És hát elég átlátszó pont azon a napon lemondani a találkozót, mikor mennél hozzá, úgyhogy még most találj ki valamit, és még ma írd meg neki. Nem mondok semmi javaslatot arra, hogy mit hazudj, mert én a teljes őszinteség párti vagyok, és elvárnám, hogy az őszintét mondják, nekem ha fáj is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!