Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék találkozni a sráccal. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Péntekre beszéltük meg a talit,ő miskolci,én nyíregyházi, elvileg a 16:39es vonattal mennék hozzá, DE nem szeretnék vele találkozni...csak úgy simán ezt nem mondhatom meg neki,mert azt fogja hinni,hogy végig hülyítettem...inkább nyáron szeretném látni... azt találtam ki,hogy majd pénteken megmondom neki,hogy meghalt a nagymamám és ezért nem tudok menni, tudom,hogy ilyennel csúnya viccelődni, de ez nem lesz túl átlátszó? Tudtok még ötletet adni,hogy mivel rázzam le?
Én 19 éves vagyok,ő 21,neki van bnője - ez hosszú....- , és már letárgyaltuk...MIT TEGYEK?
nekem nem lenne szívem ilyet mondani h meghalt a nagymamám..
inkább vmit kitalálnék hogy nem vagyok jól, mondjuk begyulladt a szemem, vagy mittudomén......
2012. ápr. 24. 12:06
2/82 A kérdező kommentje:
hát...elvileg nekem sem kéne,hogy legyen ehhez szívem,mert márciusban halt meg,2009-ben meg apukám...de kénytelen vagyok azt mondani...lehet túl átlátszó lesz,de muszáj..
2012. ápr. 24. 12:10
3/82 A kérdező kommentje:
mert nincs jobb ötletem...ez pedig nyomós ok...
2012. ápr. 24. 12:12
4/82 anonim válasza:
Nehezen tudom elképzelni, mi lesz jobb nyáron, de ha barátnője is van, inkább egyszer és mindenkorra megmondanám, hogy felejtsen el, és keresnék valakit, aki facér, és akivel nem csak nyáron akarok találkozni, hanem bármikor.
2012. ápr. 24. 12:30
5/82 anonim válasza:
És mostantól minden hétvégén meghal valakid a nyárig? Mert nyilván ha szeretnéd látni, akkor úgy fogja gondolni, hogy OK most ez van, de akkor tali jövő héten. Akkor arra is benyögsz egy kifogást. Akkor két hét múlva. Arra is kifogás. Akkor a pünkösdi szünetben. Stb stb. Akkor is azt fogja hinni, hogy hülyíted, de még hazudsz is neki - erre hamar rájön.
2012. ápr. 24. 12:31
6/82 A kérdező kommentje:
Nem,mert májusban ő nem ér rá végig,mert minden héten van neki valami...ezt bírom,hogy azt mondja,hogy engem "szeret",ahhoz képest Facebookon meg a barátnőjével nyálaz...
2012. ápr. 24. 12:40
7/82 anonim válasza:
És komolyan, kell ez neked?
Mondd meg kereken, hogy nem akarsz vele találkozni, és ne keressen többet.
2012. ápr. 24. 12:42
8/82 A kérdező kommentje:
Ő erőltette rám a talit, azért mondtam neki,hogy akkor ezen a héten... az nem jó ok,hogy majdnem mindig a barátnőjét emlegeti,amikor beszélgetünk?Mert naponta megnézem az adatlapjukat,és 2 órája írta ki, hogy " Manóval <3 " ahhoz képest nekem is ilyeneket ír,hogy "cica" meg stb stb... eközben meg a barátnőjével nyálaz..
2012. ápr. 24. 12:42
9/82 Mendus válasza:
Legyen már eszed 19 évesen!!!
Ez a barátnőjét is és téged is átba*z!
És mi az, hogy csak nyáron akarsz vele talizni? Ha már most kifogásokat keresel a találkozókra, akkor rég rossz...inkább ismerd még ki, akár facebook-on keresztül, mert lehet nagy pofára esés lesz!
Meg az mi, hogy Te mész le hozzá??? Jöjjön Ő!...nem?
2012. ápr. 24. 12:51
10/82 A kérdező kommentje:
Ezt már sokan mondták,hogy csak átb*sz... csak nem tudom kinézni belőle... amikor annyira "szeret" facebookon... akkor oltsam be,hogy minek b*sz át?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!