Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék találkozni a sráccal. Mit tegyek?
Péntekre beszéltük meg a talit,ő miskolci,én nyíregyházi, elvileg a 16:39es vonattal mennék hozzá, DE nem szeretnék vele találkozni...csak úgy simán ezt nem mondhatom meg neki,mert azt fogja hinni,hogy végig hülyítettem...inkább nyáron szeretném látni... azt találtam ki,hogy majd pénteken megmondom neki,hogy meghalt a nagymamám és ezért nem tudok menni, tudom,hogy ilyennel csúnya viccelődni, de ez nem lesz túl átlátszó? Tudtok még ötletet adni,hogy mivel rázzam le?
Én 19 éves vagyok,ő 21,neki van bnője - ez hosszú....- , és már letárgyaltuk...MIT TEGYEK?
Peersze, ha taliznátok pénteken... De ha mégse, akkor bármennyire is "szeret" téged, még párszor azért megdugja majd a leányzót...
Lassan kezdek arra jutni, hogy annyira buta vagy, hogy megérdemled a srácot.
Nehogy már higyj neki!
Dobná...igen arra a pár órára amíg taliztok, utána meg honnan fogod tudni, hogy nem-e járnak össze...?! Főleg, ha egy városba laknak, de meg messze tőle. Neki jó eszköz lesz a csaj, a pillanatnyi vágyait kelégíteni. Azért egy 5 éves kapcsolat mégiscsak hagy némi kívánni valót maga után!
Szerintem felejtsd el a gyereket...mert még GYEREK! De te is, ha nem vetted eddig észre, ezeket az egyszerű összefüggéseket, amivel egy csettintésre pofára estél volna.
Mostmár kíváncsi vagyok rád, és a srácra is...facebook?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!