Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem szeretnék találkozni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem szeretnék találkozni a sráccal. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Péntekre beszéltük meg a talit,ő miskolci,én nyíregyházi, elvileg a 16:39es vonattal mennék hozzá, DE nem szeretnék vele találkozni...csak úgy simán ezt nem mondhatom meg neki,mert azt fogja hinni,hogy végig hülyítettem...inkább nyáron szeretném látni... azt találtam ki,hogy majd pénteken megmondom neki,hogy meghalt a nagymamám és ezért nem tudok menni, tudom,hogy ilyennel csúnya viccelődni, de ez nem lesz túl átlátszó? Tudtok még ötletet adni,hogy mivel rázzam le?

Én 19 éves vagyok,ő 21,neki van bnője - ez hosszú....- , és már letárgyaltuk...MIT TEGYEK?

2012. ápr. 24. 12:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/82 A kérdező kommentje:
Neten még nem ismerkedtem meg senkivel...am nem tudom mi értelme... ő jelölt be,én nem akartam visszajelölni,csak nem hagyott vele békén... én meg unatkoztam,szval úgy voltam vele,hogy miért ne lehetne vkivel neten beszélgetni? És most itt tartunk,hogy minden nap felidegesít a nyálazással,közben meg nekem amiket üzenetben ír...
2012. ápr. 24. 14:06
 62/82 anonim ***** válasza:
100%
De.. akkor miért nem hagyod abba?!
2012. ápr. 24. 14:07
 63/82 A kérdező kommentje:
Nekem ez nem jó, hogy mondjam? Nem szándékosan csináltam..., ha pasit akarnék magamnak fogni,akkor 1szerűen elmegyek valami helyre...
2012. ápr. 24. 14:08
 64/82 A kérdező kommentje:
Épp ez az,hogy abba akarom hagyni...
2012. ápr. 24. 14:08
 65/82 anonim ***** válasza:
100%

De akkor miért nem mondod meg neki, hogy nem akarsz vele találkozni???

Ez a legegyszerűbb.

2012. ápr. 24. 14:09
 66/82 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom.. már valamilyen szinten meg sajnálom..., ful palira vett..
2012. ápr. 24. 14:09
 67/82 Mendus ***** válasza:
100%
S*ard le. Küld el a fenébe. És le van zárva a dolog.
2012. ápr. 24. 14:10
 68/82 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy hülye vagyok, de hát... igazad van...
2012. ápr. 24. 14:10
 69/82 A kérdező kommentje:

Oks,akkor elküldöm a francba..

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. ápr. 24. 14:11
 70/82 anonim ***** válasza:
100%

OMG...

Először is: hogy lehetsz ilyen hülye, hogy kiraksz ide facebook adatlapot????!?! Bakker legalább azokat a hsz-eket töröltesd már a modival, ahol ezeket kiraktad! Van fogalmad róla mennyi troll mászkál itt?!

Másodszor: ha igaz amit leírsz, és nem csak egy lejárató kampány a srác ellen (ezt írom azért, mert nehéz elhinni, hogy valaki ennyire ostoba legyen), akkor meg legyen annyi eszed, hogy nem leszel az sokadik strigulája a barátnője mellett.

Mondjuk én ott köszöntem volna el a pasitól, amikor közli, hogy neki nincs kedve jönni, menjek én. Minden amit leírtál róla, messziről bűzlik. Pofátlan kis hazudozó, aki meg akar fektetni, és nem elküldöd a sunyiba, hanem még hihető hazugságon töröd a fejed. Basszus, ilyenkor azért elgondolkodom, hogy vajon én is ilyen voltam-e 19 évesen, leszámítva, hogy akkor még nem volt facebook? :)

Ébresztőőőőő! Rohadtul ki akarnak használni, te meg rohadtul naiv vagy

2012. ápr. 24. 15:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!