Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nagyon nagy baj? Én csinálo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon nagy baj? Én csinálom rosszul a dolgokat?

Figyelt kérdés

Nemrég (3 hónapja) összejöttem az első barátommal. Van egy pár év korkülönbség köztünk, ő már dolgozik én pedig még gimis vagyok.

Az ismerőseim folyton kérdezgetik, hogy miket kapok tőle. Egy-egy virágot már vett nekem, szülinapomra meg Valentin-napra, de ennyi. És ez engem nem zavar. Sőt, az sokkal jobban zavarna, ha folyton drága dolgokat venne nekem, mert úgy érezném, hogy valahogyan viszonoznom kell, amire nem lennék képes, főleg mert nem vagyok anyagilag független.

De amikor ezt elmondom, akkor az a reakció, hogy "Ennyire csóró?"

Ez tényleg ilyen nagy baj? Ez az első kapcsolatom, nem tudom, hogyan kellene a pénz-ajándékok témához viszonyulnom.

2012. ápr. 20. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hát itt nem a pasival van a gond hanem az "ismerőseiddel".

nagyon helyes h 3 hónap után nem arany meg ezüst mit tudom én miket ad.

és ez egyáltalán nem baj! te gondolkodásod is a helyén van, meg a barátodé is.

2012. ápr. 20. 20:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem az a lényeg, hogy ajándék mennyit ér, hanem hogy szívből adja-e. Egy kertből letépett virág, vagy egy házilag készített (Istentudja') fotóalbum is tud értékes lenni. Persze, "tisztelet" a pénzéhes kivételnek.
2012. ápr. 20. 20:20
 3/8 A kérdező kommentje:
2#: Teljesen egyetértek veled :) Nem értem, hogy most akkor mindenkinek akit ismerek az ajándék értéke többet számít, mint hogy szívből adják-e?
2012. ápr. 20. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezek szerint... Őket hívjuk érdekembereknek. Körül vagyok véve velük...
2012. ápr. 20. 20:28
 5/8 A kérdező kommentje:
De akkor ugye nem én csinálom rosszul a dolgokat? Mármint hogy nem követelőzök, hogy vegyen nekem ezt-azt meg ilyenek. Igazából nekem a legeslegnagyobb ajándék az, ha megdicsér, hogy szép vagyok, vagy csinos, vagy megölel, megcsókol, ilyenek. Meg hogy tudom, hogy megbízhatok benne. Ezek szerintem többet érnek a drága ajándékoknál.
2012. ápr. 20. 20:32
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem csinálsz rosszul semmit sem. "Próbálj" csak meg követelőzni... Lehet, nem tartana sokáig a kapcsolat...
2012. ápr. 20. 20:33
 7/8 anonim ***** válasza:
ó nem is kellett volna ennek a kérdésnek felmerülnie benned! egyértelmű, hogy te gondolod jól, és nem az ismerőseid! de ők majd biztos hozzámennek valami gazdag pasihoz, akitől kapni fognak egy csomó pénzt, meg jól megpakolják őket mindennap, de ha egy kis törődésre meg igazi szeretetre, meghittségre lenne szükségük, már sehol se lesz az az "Ennyire gazdag?" pasi!
2012. ápr. 26. 23:41
 8/8 anonim válasza:
A felszínes emberekkel teli a világ. Ha még semmit sem kaptál volna tőle, az sem lenne még baj. Érzelmet adjon és boldogságot, csak ez számít. Egyébként az ismerőseid szerintem szintén nagyon fiatalok, és látszik hogy anyagi világban nőttek fel. Az ajándéknak nem kellene hogy köze legyen a pénzhez. Ha leszakított volna egy orgonát az út széléről, ugyanúgy boldogságot okoz, hiszen mikor ajándékot vesz vagy virágot szed, olyasvalakire gondol, aki fontos neki.
2012. ápr. 27. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!