Szerintetek ezeket a dolgokat mért csinálom? Esetleg ez egy betegség? Mit tudok tenni ellene?
Minden érdeker ami körülöttem történik,szóval akik körülöttem vannak emberek és példáúl sokat tanulnak vagy keveset tvz-nek én felírom egy lapra és olyan akarok lenni mint ők, és ezt már unom hogy mindig halgatózok és amit meghallok másról felírom valahova és szabadidőmben megosztom a tesómmal hogy ki hova jár és ki mit csinált (ő pedig jót röhög rajtam)és ez nagyon aggaszt hogy én nem csinálom azt mint a többiek, példáúl ha valaki jár matek szakkörre a tanárhoz engem idegesít hogy nem járok.
És ha négyest kapok a dogára azzal könnyítem magam hogy a mellettem ülő is négyest kapot.
És általánosan viselkedek általában ,de ha valakivel megyek az utcán akkor magamra terelem a figyelmet mivel hülyeségeket csinálok és ha kell még emberekkel is kötekedek. és olykor ha magam megyek az utcán akkor is belerugok egy fába de ritkán csinálok egyedül ilyet.
Ez a felírásos dolog kényszer betegségnek tűnik, persze lehet, hogym ég korai stádiumban van, így könnyen segítene rajta egy terápia. A kényszer betegség gyógyszerrel kezelhetetlen, viszont az idő múlásával egyre risszabb lesz, ismerek olyan személyt, akinek pl az a mániája, h mielőtt otthonról elindul valhová el kell mondania magában a miatyánkot 10X hibátlanul. Ezért van, hogy csak órákkal később tud elindulni, persze ez a kényszer btegség kései és nagyon kifejlett klasszikus esete.
Amúgy szerintem csak önértékelési zavaraid vannak, beszélj a szüleiddel, hogy adjanak kicsit több pozitív visszajelzést, dícsérjenek. Sose mész semmire, ha mindig másokhoz méred magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!