Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Werte kérdése:
Mekkora a mellméreted?
Figyelt kérdés
kosárméret:)2009. jún. 19. 16:27
22/44 anonim válasza:
16:57 - én is várom a képet!
Amennyien írni fognak - szerintem inkább tedd ki valahova :-)
23/44 anonim válasza:
16.48-nak! Köszi, én így szeretem! :D
25/44 anonim válasza:
75A, de még valószínű (és nagyon remélem is) nőni fog... (14L)
27/44 anonim válasza:
95/D családi örökség.. elégedett vagyok velük :D
28/44 anonim válasza:
miért vagyok lepontozva???:D ezt nem értem..
29/44 A kérdező kommentje:
nem tudom ki miért élvezkedik itt. ÉN kérdeztem valamit, az sem érdekel, ha pasi irta volna a választ én mindenkinek 100-at adtam, kérdeztem válaszoltatok. Nem érdekel kinek mekkora... A formás pici cici a kedvencem, de húzzon haza és ne itt rontsa a levegőt aki nem tud értékelni!
2009. jún. 20. 12:23
30/44 anonim válasza:
75-80/B
Nem szeretem, de nem a nagysága miatt (:
16L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!