Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Werte kérdése:
Mekkora a mellméreted?
Figyelt kérdés
kosárméret:)2009. jún. 19. 16:27
34/44 anonim válasza:
én nem szoktam a mellemről képeket feltenni a netre. a környezetemben mindenki tudja, látja h ekkora, nekem is elég ha csak a barátom lát meztelenül, ha nem hiszed el h ekkora és nem csúnya ahogy azt sokan képzelik a nagy mellekről sajnálom, bizonygatni nem fogok senkinek.
36/44 anonim válasza:
Az enyém is E kosár... most akkor szégyellnem kéne? Itt csak a kicsi cici a szép és jó? Manapság már mindenhol ezt hallani. Lassan komplexusaim lesznek, hogy tuti nem szép, formás, feszes... És ha látszik rajta, hogy természetes, nem szilikon, akkor mi van? Hordjak csadort, nehogy kiderüljön?
40/44 anonim válasza:
70A. kicsi, de már kibékültem vele. a barátom imádja őket :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!