Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akibe először még nem zúgtam bele de aztán odajött, beszélgetett velem, meg mindig valahol ott volt a közelemben. Aztán beleszerettem. Csak rá bírtam gondolni. Még abban is reménykedtem, hogy lehet ebből valami. Ekkor egyik barátnőm (aki a fiúval szokott dumálni)elmondta,h ez a fiú azt állítja,hogy az osztályban ronda idegesítő lányok járnak. Akkor most ezt miért mondta?? Mondja a szemembe ha olyan tökös csávó!!!!(a barátnőm nem tudja h <3=fiú)

2012. ápr. 13. 23:20
 1/10 anonim ***** válasza:
Lehet azért, mert a barátnőd rárepült ő meg helyből koptatta.
2012. ápr. 13. 23:21
 2/10 anonim ***** válasza:
név szerint mondta, h te az vagy...nem... tehát általánosíthatott.
2012. ápr. 13. 23:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Meg a fiú egyik nap kedves és keresi a társaságom, de a másik nap lesz*rja a fejem! (barátnőm keményen flörtöl vele)
2012. ápr. 13. 23:27
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát elég butának tünsz az írásod alapján, szóval nem csodálnám, hogy idegesítönek talál.
2012. ápr. 13. 23:37
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem is ismersz,úgyhogy ne ítélj meg elsőre. Szerintem te is voltál már szerelmes. Tudhatod, hogy ilyenkor az emberek többsége össze van zavarodva.
2012. ápr. 14. 00:02
 6/10 anonim válasza:
Hát figyelj, ha van olyan nap, amikor beszélget veled, akkor lehet, hogy szeret, és amikor nem foglalkozik veled, akkor valószínüleg csak nem akar nyomulni. Esély az biztos van. Mikor nem foglalkozik veled, akkor menj oda te, és beszélgess vele.
2012. ápr. 14. 15:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendes válaszokat!! :)
2012. ápr. 14. 16:09
 8/10 A kérdező kommentje:
Ja és mellékesen ma átjött reggel és elmentünk egy gyors sétára (közel lakik), ott megkérdezte bejövök e neki (persze nem így rögtön hanem előtte a hokiról beszéltünk) én nem válaszoltam semmit erre megcsókolt! :)))) Úgyhogy most nagyon boldog vagyok, alig várom a Hétfőt <3 <3
2012. ápr. 14. 16:11
 9/10 anonim válasza:
Na látod. Még ha 'ronda és idegesítő lány' is lennél, ő akkor is szeret téged... Sok boldogságot.
2012. ápr. 15. 10:49
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)))!!!
2012. máj. 3. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!