Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van okom aggódni? Kérlek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van okom aggódni? Kérlek írjatok, szeretném a ti szemszögötökből látni a dolgokat.

Figyelt kérdés
pár napja megismerkedtem egy sráccal, nagyon szimpatikus, helyes, aranyos. megbeszéltük hogy mikor fogunk találkozni, elkérte a számom de azóta nem keresett. pedig mondta hogy fog...mit csináljak? már azon gondolkodom hogy lehet el sem kellene majd mennem...nekem nincs meg a száma, szóval én nem tudom őt felhívni. vagy csak túlreagálom az egészet?
2009. jún. 18. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát mióta nem keresett?
2009. jún. 18. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:
csak pár napja találkoztunk, azóta egyszer sem. szóval a megismerkedésünk óta...
2009. jún. 18. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet hogy meggondolta magát!ha a randi időpontjáig nem fog keresni akk nem hiszem hogy komolyan gondolta a dolgokat.ha nem keres és te mégis el akasz menni a találkozóra akk késs egy keveset és ugyis meglátod h ott van-e.ha ugy döntesz nem mész el akk ugyis megtod h ott volt e a kiszemelted mert ugyis felhivna egy idő után h "hol vagy?" vagy küldd el arra az 1ik bnődet h tudd hogy mi a pálya.
2009. jún. 18. 19:23
 4/4 anonim válasza:
Ne éld bele magad, ne várd hogy hívjon... ha meg hív, légy vele lekezelő! mond, h most nem tudsz beszélni tedd le... ha újra hívna, akkor érdekled, kivéve ha nem unaloműzésből csinálja!
2010. febr. 27. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!