Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A depressziót lehet kezelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A depressziót lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van 1 ember, akinek nincsenek barátai, barátnője sem és sose nem volt neki egyik sem és ez miatt megszeretne halni, állandóan szomorú, nem tud boldog lenni. Lehet ezt vhogyan kezelni? Ha igen, hogy? Pszhiáter + antidepitabik meg vannak tegyük azt is fel. Ezen kívül mit lehet még tenni?

2012. ápr. 10. 13:18
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Épp az b*zdmeg kibicnek semmi sem drága...
2012. ápr. 10. 15:30
 22/26 anonim ***** válasza:
na akkor most kérek elnézést mindenkitől akinek TÉNYLEG KOMOLY GONDJA van,sajnos már általánosítok azok miatt akik azért depressziósak mert nem dobtak minden szart az ölükbe és esetleg el is veszítettek valamit.viszont igen,segítettem a barátnőmön mert érzelmi nullaságom ellenére nagyon szerettem.de szakítottunk,majdnem 10 év után,aztán munkahely elvesztés,rokon elvesztés,egyértelmű hogy magam alatt voltam egy rövid ideig,de nem ittam,nem kábszereztem,nem gyógyszereztem és nem jártam semmilyen dokihoz.azóta a barátnő helyett másik,ugyanígy a munkával is és a családom az első.na de mindegy nem is kellet volna ide kommentelnem.
2012. ápr. 10. 15:31
 23/26 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy neked önerőből sikerült, de te kezdted alpári stílussal a dolgot. A két nagy pofon, plusz gyenge jellem dologgal. Valóban nekem sincs jogom minősíteni téged, de neked sincs engem, ennek ellenére már az első kommentedben megtetted. Engem csak ez húzott fel.
2012. ápr. 10. 15:35
 24/26 anonim ***** válasza:
oké-oké,még egyszer bocsánat.de a 7-est azt olvastátok?mert nagyon leragadtunk nálam.majdnem ugyanazt mondta amit én csak talán kicsit normálisabban.
2012. ápr. 10. 15:38
 25/26 anonim ***** válasza:
Nem baj megbocsájtunk mert elnézést kértél :|
2012. ápr. 10. 16:09
 26/26 anonim ***** válasza:
Jáóember! Hogy a rotációskapába jön ez a szerelem, szexhez???
2012. ápr. 10. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!