Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A depressziót lehet kezelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A depressziót lehet kezelni?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van 1 ember, akinek nincsenek barátai, barátnője sem és sose nem volt neki egyik sem és ez miatt megszeretne halni, állandóan szomorú, nem tud boldog lenni. Lehet ezt vhogyan kezelni? Ha igen, hogy? Pszhiáter + antidepitabik meg vannak tegyük azt is fel. Ezen kívül mit lehet még tenni?

2012. ápr. 10. 13:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

8-as látom te is depiben szenvedsz.de akkor szedjed a szar gyógyszereidet és várd a csodát!;)

én voltam az aki két pofonnal kezelné,de néha többel is te antiszociális,érzelmi analfabéta:D

2012. ápr. 10. 15:06
 12/26 anonim ***** válasza:
10-es nekem is volt szakításom és két haláleset is a családban 1 év alatt,suli,munka,csóróság és eszembe nem jutott mástól vagy bogyóktól várni a segítséget.de te lógasd fel magad mert a problémáidra lehet hogy tényleg ez a megoldás.
2012. ápr. 10. 15:08
 13/26 anonim ***** válasza:

és gyógyszerek nélkül nem ment volna?:)

én erről beszélek,neked kell változtatni mert ha javulsz az nem a gyógyszerektől van egyem a szíved!

2012. ápr. 10. 15:10
 14/26 anonim ***** válasza:

az én depressziómon segítettek a bogyók, és eszembe sem jutott volna fellógatni magam, de köszönöm...

téged viszont sajnállak, mert a te bajodra még bogyók sincsenek. egy tapló öntelt paraszt vagy, röviden és tömören. nem mellesleg pedig ezzel a fene nagy erős jellemeddel is csak takarózol. érzelmileg egy nagy nulla vagy, ezért jól esik másokat sz@rni... szerintem neked nagyobb szükséged lenne orvosra, mint nekem volt anno.

2012. ápr. 10. 15:13
 15/26 anonim ***** válasza:

igen tényleg egy nagy nulla vagyok és én vagyok a gyenge jellem,azért is oldom meg én a problémáimat:)

csókoltatlak:)

2012. ápr. 10. 15:15
 16/26 anonim ***** válasza:
a gyógyszerek segítettek, és nem,egyedül nem ment volna. nyilván nem csak a gyógyszerek miatt lettem jobban. ha csak szedem a bogyókat és várom a csodát, az nyilván még nem elég. én kő keményen küzdöttem, hogy ki tudjak lábalni ebből.
2012. ápr. 10. 15:15
 17/26 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy gyenge vagy, hanem hogy érzelmileg egy nagy nulla vagy. ha a szövegértéssel is gondjaid vannak, arról aztán tényleg nem tehetek. az orvosi diplomádat meg nem tudom, mikor szerezhetted...
2012. ápr. 10. 15:18
 18/26 anonim ***** válasza:
érzelmileg nulla vagyok?ezt miből szűrted le?:)igen már gondom van az értelmezéssel annyira egybefolyik a hülyeség,de ezen kívül nincs problémám,nem én kapok agyvérzés ha valakinek nem egyezik a véleménye az enyémmel.hozzáteszem szerintem te sem igazán értetted azt amit én írtam,csak már az elején kiakadtál azon hogy én nem sajnálkozom hanem a lényeget mondom és rögtön bedobtál 3 bogyót nehogy pánikrohamod legyen.na de abba is hagyom nehogy egyeseknél komolyabb probléma legyen.
2012. ápr. 10. 15:22
 19/26 anonim ***** válasza:

74%-os nem kell ez a fennhéjázás , amíg nem voltál depressziós szerintem kussolnod kéne nemhogy még itt játszani hogy te milyen kemény vagy. Mindenki más jellem , másképp éli meg az ilyen dolgokat például valaki elveszti a kezét mondjuk egy balesetben lehet hogy teljesen összeomlik és elkeseredik és van akit nem visel meg ez a dolog annyira (ott van például az a hegymászó, bár neki a lábával volt ) és új életet tud kezdeni. Mindenki másképp éli meg még a depressziót is hiába ugyan az a problémájuk.

Szóval felesleges veretni magad.

Meg írtad hogy a barátnődön segítettél így meg úgy. Hát talán azért lábalt ki bogyók nélkül mert volt ott voltál neki te aki segítettél és szeretted és támogattad. A legtöbb depressziós pedig ezt K*RVÁRA NEM KAPJA MEG, talán azért is olyan nehéz nekik erre még nem gondolt Mr. Clark Kent???? Juuuj hagyjuk már tényleg felb*szom magam...

2012. ápr. 10. 15:25
 20/26 anonim ***** válasza:
hülyékkel nem vitatkozom... beszéled a semmit, nem is arra reagálsz, amit írtam.
2012. ápr. 10. 15:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!