Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A depressziót lehet kezelni?
8-as látom te is depiben szenvedsz.de akkor szedjed a szar gyógyszereidet és várd a csodát!;)
én voltam az aki két pofonnal kezelné,de néha többel is te antiszociális,érzelmi analfabéta:D
és gyógyszerek nélkül nem ment volna?:)
én erről beszélek,neked kell változtatni mert ha javulsz az nem a gyógyszerektől van egyem a szíved!
az én depressziómon segítettek a bogyók, és eszembe sem jutott volna fellógatni magam, de köszönöm...
téged viszont sajnállak, mert a te bajodra még bogyók sincsenek. egy tapló öntelt paraszt vagy, röviden és tömören. nem mellesleg pedig ezzel a fene nagy erős jellemeddel is csak takarózol. érzelmileg egy nagy nulla vagy, ezért jól esik másokat sz@rni... szerintem neked nagyobb szükséged lenne orvosra, mint nekem volt anno.
igen tényleg egy nagy nulla vagyok és én vagyok a gyenge jellem,azért is oldom meg én a problémáimat:)
csókoltatlak:)
74%-os nem kell ez a fennhéjázás , amíg nem voltál depressziós szerintem kussolnod kéne nemhogy még itt játszani hogy te milyen kemény vagy. Mindenki más jellem , másképp éli meg az ilyen dolgokat például valaki elveszti a kezét mondjuk egy balesetben lehet hogy teljesen összeomlik és elkeseredik és van akit nem visel meg ez a dolog annyira (ott van például az a hegymászó, bár neki a lábával volt ) és új életet tud kezdeni. Mindenki másképp éli meg még a depressziót is hiába ugyan az a problémájuk.
Szóval felesleges veretni magad.
Meg írtad hogy a barátnődön segítettél így meg úgy. Hát talán azért lábalt ki bogyók nélkül mert volt ott voltál neki te aki segítettél és szeretted és támogattad. A legtöbb depressziós pedig ezt K*RVÁRA NEM KAPJA MEG, talán azért is olyan nehéz nekik erre még nem gondolt Mr. Clark Kent???? Juuuj hagyjuk már tényleg felb*szom magam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!