Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A depressziót lehet kezelni?
én is ebben a helyzetben vagyok...voltam.
volt egy időszakom 3-4 év amikor a számkivetettségem és a sanyarú, monoton, szürke sorsom, életem miatt szerettem volna meghalni.
Aztán valahogy aláhagyott ez az érzés, már nem szerettem volna meghalni, elkezdtem tisztelni a saját életemet, másokét pedig gyűlölni. Tudhattam volna, gondolhatnom volna, de sajnos nem hallgattam senkire, soha életemben nem voltak barátaim, barátnőim, senkim, csak egy magam vagyok mint az ujjam.
Körülbelül 3 éve amióta a halálvágyam aláhagyott, azóta csak rosszabbra fordultak a dolgok, szeretem amikor fájdalmat okozok az embereknek, megbomolhatott az elmém....nem tudom...többen is elpártoltak tőlem, soha nem tűrtek meg engem sehol sem...lehet a modorom és a viselkedésem miatt. lett volna pár alkalom arra, hogy barátnőm legyen, de soha nem éltem a lehetőséggel.
mostanában hullákra verem.
írtak fel kedélyjavítókat, meg antidepresszáns gyógyszereket de ezektől bedurvultam, bepöccentem...mint valami állat...aztán írtak fel gyógyteákat...szart nem értek.....
de most elhatároztam magam, most újból, előröl kezdek mindent.kb 1 éve, érzem ezt a késztetést, hogy tennem kell valamit....és tenni is fogok.
a válaszom...több megoldás is van, gyógyszerek, pszichológus, pszichiáter stb, stb, stb....de addig egyiket sem célszerű elkezdeni, amíg nincs meg benned a vágy és az akaraterő A VÁLTOZÁSRA.
ui: ha vki bedumál, h mit írogatok, meg, h kussoljak, az kussoljon mert szétverem értve!!!!!!!
"Lehet kezelni két pofonnal.ez a depresszió nem betegség hanem a gyenge jellemű emberek mentsvára "
Te sem tudod mi az a depresszió te okoskodó b*zi paraszt!
"mostanában hullákra verem"
ez már elég komoly orvosi eset! gondolom nem emberi hullák, mert akkor vagy tömeggyilkos vagy patológus vagy!
"Lehet kezelni két pofonnal.ez a depresszió nem betegség hanem a gyenge jellemű emberek mentsvára "
Szerinted én gyenge jellem vagyok, mert az egyetemi vizsgák, egy szakítás (4 éves kapcsolat), a külföldre költözés, és egy komoly betegség a családban stb. padlóra küldött?! Sokmindent lehet rám mondani, de hogy gyenge jellem lennék, azt soha.
Én felismertem a problémát, és orvoshoz mentem. Kaptam bogyókat, és igyekeztem kimászni a gödörből. Sikerült. Fél évig szedtem gyógyszereket (nem is keveset), és nem szoktam rá. Egyik napról a másikra le tudtam tenni. Most teljesen rendben vagyok.
Ha szerinted én ettől gyenge jellem vagyok, hát akkor köszönöm... Kívánom, hogy ne kerülj ilyen helyzetbe soha. Mindenesetre az életszemléleted eléggé beszűkült. Én inkább ezen dolgoznék a helyedben, ahelyett, hogy hülyeségeket írogatsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!