Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az magas igénynek számít, ha egy fiúnak nem tetszenek a túlsúlyos lányok?
Eddig, akikkel összejöttem, vagy átlagos testalkatúak voltak, vagy pedig vékonyak. Azok a lányok, akik már hasasak, illetve túl vastag a combjuk, illetve nagy a fenekük, már nem tetszenek. egy bizonyos szintű túlsúlyt persze elbírok, de nem többet. Valahogy nekem az már nem jön be és kimondom, szexuálisan a legkevésbé sem izgató.
Még valami: köülönbséget teszek aközött, hogy úgy van felesleg egy lányon, hogy eközben alatta izmos is, vagy szétfolyik. Az előzőt messze jobbnak gondolom, mint az utóbbit.
Ezek nagy igénynek számítanának?
Sztem az teljesen jó, átlagos testalkatod lehet. Én vékony alatt azt értem, akinek ilyen két ujjal átérhető felkarja van. :D Szóval a kisfiús testalkat taszít, a férfias meg vonz. De ezzel sok nő van így. Egyébként meg mindenki megtalálja a párját! :)
30/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!