Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit tegyek: Kezd narancsbőrösö...

Mit tegyek: Kezd narancsbőrösödni a combom és a fenekem, pedig nem vagyok meg nem is voltam túlsúlyos!? (172cm magas és 52 kg)

Figyelt kérdés
Mit ajánlotok? Krém vagy bőrgyógyász, esetleg gyógyszer? Vagy valami más? Előre is köszönöm a segítséget.
2010. aug. 3. 13:09
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom, de ez ellen nincs mit tenni. Még a modelleken is van narancsbőr, csak a retusálás csodákra képes... Teljesen mindegy h anorexiás vagy vagy túlsúlyos a narancsbőr sajnos nem kímél. Ez a cikk elmeél mindent:

[link]

2010. aug. 3. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Sajnos igaza van az elsőnek. Amikor 48 kg-os voltam nekem akkor is volt egy kevés. Nem sok, de nekem bőven elég. Valószínűleg ilyen gyenge kötőszövetet örököltem. Pedig mozgok és iszom is sokat. Ha ezeket nem csinálnám még több lenne.
2010. aug. 3. 13:15
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm Nektek a válaszokat! Elolvastam a cikket, nagyon érdekes! :)

Nem tudtam,h ilyen gyakori..Megpróbálok jobban odafigyelni a bőrömre! :)

2010. aug. 3. 13:20
 4/4 anonim ***** válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani, mert nem írtad le, hogy élsz. Mozogjál rendszeresen, legalább hetente 3-4-szer, igyál meg legalább napi 2-3 l vizet, egyél kevés édességet, ne nagyon kávézzál, egyáltalán ne dohányozzál, kicsit masszírozgasd magadnak. Ha mindezt csináltad egy hónapig, és nem segít, akkor esetleg jöhet a cellulitmasszázs, amiről privátban tudok több információt adni, de ez távolról sem az első lépés. Viszont ha az első kettőt nem csinálod meg, akkor semmi sem fog segíteni.
2010. aug. 3. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!