Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 162 cm magas vagyok és pontosa...

162 cm magas vagyok és pontosan 50 kilós. Lehet hogy túlsúlyos vagyok?

Figyelt kérdés
Állandóan túlsúlytól rettegek és azt hiszem én nem tudom reálisan látni magam. Egyik pillanatban hatalmasnak és otrombának érzem magam, a másikban meg normálisnak/vékonynak. A testtömegindexem szerint majdhogynem alultáplált vagyok, de lehet hogy téves a számítás, mert szerintem a tükör nem ezt az eredményt mutatja. Tudom, kép nélkül nehéz, de ez a 162/50 normális értéknek hangzik?
2010. jún. 15. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
A súlyod teljesen normális a magasságodhoz, bár innen nem látszik milyen az eloszlása rajtad. Ha sportolsz akkor tuti jó, ha meg nem sportolsz akkor kezd el, és akkor ez a súly tökéletes eloszlású lesz. Kövér biztosan nem vagy.
2010. jún. 15. 13:10
 2/7 anonim ***** válasza:
A súlyod normális, sőt kifejezetten vékony, viszont vigyázz mert anorexiás hajlamaid vannak.
2010. jún. 15. 13:11
 3/7 anonim válasza:
Én 162 centi/55 kiló vagyok, és eggyáltalán nem érzem magam túlsúlyosnak :)
2010. jún. 15. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha lány vagy, akkor pont jó, ha fiú vagy akkor még túl vékony is.

De tényleg anorexiára utalnak ezek a dolgok, amiket írtál.

2010. jún. 15. 13:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Túlsúlyos vagy van plusz 50kg rajtad.

Amúgy akik tényleg kövérnek gondolják magukat, sosem tesznek fel ilyen kérdéseket.

pl.: 160 cm vagyok és 98 kg, túlsúlyos vagyok?

2010. jún. 15. 13:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem vagy az.
2010. jún. 15. 15:45
 7/7 anonim ***** válasza:
ez amugy izomtól is függ csontok nehézsége.De ez nálad lelki dolog..Próbálj ne erre koncentrálni
2010. jún. 15. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!