Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ez megváltozzon? 15F
Figyelt kérdés
15F vagyok még csak 1 bnőm volt az se hosszú ideig. Próbálkozok, amikor csak lehet, kipróbáltam 10000 féle technikát amit haverok montak vagy neten találtam. Egyik se hozta meg a várt eredményt... próbáltam a full kedves énemet és a kicsit bunkobb énemet is(persze a kettő közötti átmenetet is), de egyszerűen semmi. A személyiségemmel mások szerint sincs gond, nem vagyok az az otthonülő tipus, amikor csak tudok elmegyek szórakozni. Ismerősök szerint a külsőmmel sincs gond... mit kéne változtatnom hogy végre a csajoknál is remekeljek???2012. ápr. 8. 00:08
22/22 anonim válasza:
szerintem ne legyél túl rámenős, az olyan srácokat általában nem bírják a lányok.legyél figyelmes.és ne a technikákat próbálgasd amiket neten olvasol hanem úgy csináld ahogy belőled jön.ahogy a lányokra is vonatkozik pasizásnál úgy a fiúkra is vonatkozik hogy önmagad legyél! nem tudok ennél hatásosabb tanácsot adni én is csak 15 vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!