Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ez megváltozz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ez megváltozzon? 15F

Figyelt kérdés
15F vagyok még csak 1 bnőm volt az se hosszú ideig. Próbálkozok, amikor csak lehet, kipróbáltam 10000 féle technikát amit haverok montak vagy neten találtam. Egyik se hozta meg a várt eredményt... próbáltam a full kedves énemet és a kicsit bunkobb énemet is(persze a kettő közötti átmenetet is), de egyszerűen semmi. A személyiségemmel mások szerint sincs gond, nem vagyok az az otthonülő tipus, amikor csak tudok elmegyek szórakozni. Ismerősök szerint a külsőmmel sincs gond... mit kéne változtatnom hogy végre a csajoknál is remekeljek???

2012. ápr. 8. 00:08
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

8! 14 évesen inkább aludj ilyenkor;) (ne vedd komolyra)

Értem, és köszi neked is :)

2012. ápr. 8. 00:35
 12/22 anonim ***** válasza:
Hát a net lehet hogy nem olyan rossz mint hiszed. Én már két rendes pasival ismerkedtem meg itt gyk-n, biztosan vannak rendes csajok is (:
2012. ápr. 8. 00:41
 13/22 anonim ***** válasza:
Előző voltam bocs az lemaradt h 17/L (:
2012. ápr. 8. 00:42
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

hmm, (8. vagyok), ha te is olyan fiú vagy mint akiket ismerek azt mondanám hogy 15 évesen ne gondolkozz a csajokon!

amúgy nem az fog "csajozoóssá" tenni hogy érettnek gondolod magad..azt senki le se sz*rja.. mit mutatsz magadból?

szerintem ha fiúsuliba jársz azzal kezdd hogy vannak lányismerőseid (itt most nem a 7. osztályos unokahúgokra gondolok) hanem járjatok el 7-8-an fiúk-lányok moziba, parkba, ismerd meg őket... sajnos azt veszem ki belőled hogy egyelőre a lányok még csak "lányok", akikkel teszteled az egódat, vagyis "magadat", hogy mennyire vagy vonzó, stb... ne azért gyere össze egy lánnyal hogy szerethesd hanem hogy ŐVELE lehess...

ez még abból is látszik hogy nem egy konkrét kérdést tettél fel hogy " tetszik Panni a 8/b-ből, hogyan lépjek felé" hanem egy általános kérdést tettél fel a "Lányok iránt"...

szerintem elsősorban önmagaddal foglalkozz és a lányokkal haveri szinten.

2012. ápr. 8. 00:44
 15/22 anonim ***** válasza:
Kérdező! Mi lenne ha a 8-14 -es válaszolóval (14/l) jönnél össze? :) :) Elég határozottnak tűnik, és még korban is össze illenétek. Ő aztán biztos kihozná belőled a "tuttit".
2012. ápr. 8. 00:54
 16/22 anonim ***** válasza:
64%
Hülyeség lenne:D A 14L érettebb, mint a kérdező:D Megeszi reggelire:P:D
2012. ápr. 8. 01:04
 17/22 anonim ***** válasza:

úgy bizony én ilyen fiúkat reggelizek!

de nassolni is szoktam :D

2012. ápr. 8. 01:05
 18/22 anonim ***** válasza:
amúgy hova jársz? Piaristákhoz?
2012. ápr. 8. 01:08
 19/22 Christian Death ***** válasza:
Minek a baratno, a guminô 100x jobb, es meg a barataidnak is tetszeni fog. Nem veszekszik, pialhatsz mellette, mindig akar, nincs menzesze.. elonyeit vegtelensegig sorolhatnam.
2012. ápr. 8. 02:51
 20/22 anonim ***** válasza:

Még nagyon fiatal vagy, hogy ezen görcsölj.

Tényleg fogadd meg a fiatal lányka tanácsait! Nincs útmutató se a nőkhöz, se a férfiakhoz, mert mindenki más és amúgy is, a megjátszott dolgoknak értelme nincs, mert a végtelenségig nem tarthatod fenn azt a látszatot. Magad miatt kéne szeressenek. Vagy összejön, vagy nem. Soha ne add fel, ennyi a lényeg.

2012. ápr. 8. 08:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!