Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ez megváltozzon? 15F
Akkor fogod megtalálni amikor nem számítasz rá. Így van ez!
Olyan helyen is próbálkoztál már ahol szinte semmi esélye? Pl valami netes játékon igen kevés az esélye de miért ne?
1! Hogy érted hogy ne görcsöljek rá?
2! Télleg szinte 0 az esélye de kitudja... amugy meg nem játszok szinte soha csak nagyon ritkán :)
Szó szerint értettem:)
Ne úgy indulj el otthonról, hogy na ma barátnőt szerzek. Egyszerűen csak élvezd az életet és meglátod összefog jönni.
Iskola? Fiusuliba járok...
Net? Nem bizok az ilyen love.hu szintű dolgokba
Prosti? Remélem nem süllyedek odáig
Az előzőnek is köszi. Megpróbálom, hátha... :)
például ne tegyél fel ilyen hülye kérdéseket... most őszintén, mit tudsz tenni? nincs semmilyen csodamódszer amit még nem árult el neked senki..
először is nagyon nem vagy tisztában magaddal. találd meg magad, szeresd magad, legyen önbizalmad, építsd ki az érdeklődési és ismerettségi köröd. legyél el magadban, építsd ki az egyéniségedet. légy önmagad, ne másokat majmolj vagy másoktól ne kérj ezen a téren segítséget, mert ezt csak te tudhatod... találd meg önmagad. önismeret, önbizalom...
és nincsenek technikák vagy módszerek, egyszerűen magadat kell adnod, egy vonzó férfias és egyedi kisugárzásod kell hogy legyen.
14L
6! Nem játszom meg magam szerintem... nem hazudok meg nem használok betanult dumákat... a haverokat meg ebből a szempontből lesz@rom...
Nem azért "kell" barátnő hogy megfeleljek másoknak hanem mert szeretethiányban szenvedek és emellett ugy érzem elég érett vagyok a csajozáshoz
Tessék, még csak 14, de már tudja a frankót:P
Hallgass rá, okos dolgokat írt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!