Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy ne legyen vetélytárs?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,aki nagyon tetszik nekem..(:

Tegnap elmentünk sétálni,elhülyéskedünk haza is kísért,de mikor megölelt és megpuszilt tudtam,hogy biztos többet szeretne barátságnál.Amikor elbúcsúztunk puszival a számra akarta volna adni,tehát meg akart csókolni..:$

De korainak tartom a dolgot nagyon..mindössze 2 hete ismerjük egymást..viszont nagyon megkedveltük egymást..ma azonban elment bulizni oda ahol ott lesz az a lány,akibe nagyon szerelmes volt,majd összevesztek és most nagyon jóban vannak..azt mondta ő nem azért megy oda,hogy csajozzon..de látszik hogy nyomul a csaj nagyon..:(

A fúval egy suliba járunk és majdnem minden szünetben találkozunk,beszélünk,hülyülünk..mit tegyek,hogy felfigyeljen rám,és ténylegesen én érdekeljem jobban,mint a másik lány? Értem ezalatt az öltözködést,viselkedést,stb.

A kérdés tehát,hogy Mit tegyek a vetélytársaim ellen?

17/L

2012. ápr. 7. 22:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mondom, miután beszéltél vele, jó pár napra felejtsd el, hogy létezik! Várd, hogy jelentkezzen, de te ne írj neki, csak válaszolj, ha ő ír! Ha kb. 1 hétig se kép, se hang, akkor buktiulti.
2012. ápr. 7. 23:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Nézd meg a Csúf igazság című filmet, abban ugyanezt a taktikát játszák el.........bár ha a filmet veszem alapul, akkor az első válaszadóval fogsz összejönni a végén.....na mindegy......hapsi-hapsi nem? XD
2012. ápr. 8. 03:10
 13/15 anonim ***** válasza:
a legjobb döntés sztem az,hogy hagyd egy darabig a palit,ha többet szeretne akkor úgy is keresni fog:)
2012. ápr. 8. 07:51
 14/15 A kérdező kommentje:

Na igen..:(

Tegnap rám írt,hogy nem tud elszakadni attól a lánytól..és várjak egy kicsit,hogy mi lesz..tegnap este sétáltunk,adott puszit..meg akart csókolni..aztán megint jön,hogy itt van ez a lány és ezért nem akar komolyabbat..de a lány nyilvánvalóan leszarja..és szarul esik h ő meg engem..:(

Tehát akkor nem foglalkozzak vele,várjam hogy keressen?

2012. ápr. 9. 13:44
 15/15 anonim ***** válasza:
írj privit és segitek,adok tanácsot,hogy mi legyen
2012. ápr. 9. 14:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!