Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne legyen vetélytárs?
Van egy fiú,aki nagyon tetszik nekem..(:
Tegnap elmentünk sétálni,elhülyéskedünk haza is kísért,de mikor megölelt és megpuszilt tudtam,hogy biztos többet szeretne barátságnál.Amikor elbúcsúztunk puszival a számra akarta volna adni,tehát meg akart csókolni..:$
De korainak tartom a dolgot nagyon..mindössze 2 hete ismerjük egymást..viszont nagyon megkedveltük egymást..ma azonban elment bulizni oda ahol ott lesz az a lány,akibe nagyon szerelmes volt,majd összevesztek és most nagyon jóban vannak..azt mondta ő nem azért megy oda,hogy csajozzon..de látszik hogy nyomul a csaj nagyon..:(
A fúval egy suliba járunk és majdnem minden szünetben találkozunk,beszélünk,hülyülünk..mit tegyek,hogy felfigyeljen rám,és ténylegesen én érdekeljem jobban,mint a másik lány? Értem ezalatt az öltözködést,viselkedést,stb.
A kérdés tehát,hogy Mit tegyek a vetélytársaim ellen?
17/L
Magyarán 1: Olvass Sun-Tze-t
2: ha össze akarsz vele jönni, ne utasítsd el, amikor meg akar csókolni.
Teccikérteni?
Oké, akkor szedjük ízeire a problémát (Y)
Először is írd le pls, hogy miként, hogyan viszonyul ő hozzád.
Tehát rá se kérdezzek,hogy volt-e valami a lánnyal vagy más lánnyal egyáltalán?
És hogy jöhetek rá,hogyha ténylegesen jobban érdeklődik a lány felé?
Van egy olyan Murphy-törvény, amely ezt mondja: Ha valaki agy kezd egy mondatot, hogy : ,,Engem nem érdekel, de..." , akkor jobban érdekli, mint bárki mást.
Egyszerűen kérdezd meg, hogy milyen volt a buli, és amikor elmondja, válts vele még néhány szót, és viszlát! Legalábbis 2-3 napra. Ne keresd, ne írj neki, semmi lájk, semmi komment. Nehéz megállni tudom, de megéri (Ugyan pasi vagyok, de nekem is bejött :D )
Ha ezalatt ír, akkor valszeg pálya vagy nála, mivel hiányzol neki, ha nem, akkor lehet, hogy akadt neki valami csaj.
És persze figyeld a fészt, miket írogat ki, stb.
Figyelem..sőt csak ezt figyelem..:S
De jól el lesz a csajszival,így pedig engem elfelejt,nem?:(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!