Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolna rólam, ha ilyen gyors tempóban haladnék?
Van egy srác, akibe bele vagyok zúgva, és úgy néz ki, hogy összejövünk. A baj az, hogy nagyon kívánom. Ha összejönnénk sztem nem sokáig bírnám csók nélkül. Mit gondolna rólam, ha már rögtön 1-2. randin megcsókolnám? (persze én úgy sem merném, szval neki kell majd kezdenie:D) Ribancnak nézne, ha gyors tempóban haladnék? Szerintetek ha egy hét alatt jutunk el idáig->kézfogás, csók, simogatás, tapizás, - akkor az nagyon gyors? Mit csináljak? Az a baj, hogy nagyon kívánom.
Amúgy szűz vagyok (és azt még meg is szeretném tartani egy jóideig:)), és még nemis csókolóztam. Eddig egy pasim volt, de vele még a csókig sem jutottunk el.
16/L (a srác 17, és közel lakunk egymáshoz, úgyh nyáron sztem minden nap taliznánk:D)
Szerintem az első csóktól számít járásnak a dolog :D
Szóval nem hiszem, hogy ribancnak fog tartani.
Amúgy, azért azt el tudod képzelni, hogy lefeküdj majd vele pár hónap múlva?
a ribanc = k*rva. vagyis aki ellenszolgáltatás fejében dug bárkivel.
ha jól értettem, te egyáltalán nem ezt készülöd csinálni. akkor meg mi a francért tartana ribancnak?? bocs, de hülyeségeket kérdezel. ha szerlmes vagy belé akkor normális dolog hogy kívánod.
egyébként, ha már 2 ember 'hivatalosan' jár egymással, akkor fura is lenne ha egyáltalán nem csókolóznának.
szia!
ritkán látni ilyen rendes lányokat mint te a mai világba.én a srác helyébe nagyon örülnék hogy ilyen lányt fogtam ki.maradj ilyen továbbra is,ne aggódj minden jól fog menni ha magadat adod,és bármennyire is szeretnéd ne dőlj be egyhamar senkinek,mert a végén megbánod...húzd az időt,mert még fiatal vagy,és amúgy sem maradsz le semmiről,ha igazán szeret a srác akkor megvár hidd el.
sok szerencsét neked,puszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!