Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondolna rólam, ha ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolna rólam, ha ilyen gyors tempóban haladnék?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akibe bele vagyok zúgva, és úgy néz ki, hogy összejövünk. A baj az, hogy nagyon kívánom. Ha összejönnénk sztem nem sokáig bírnám csók nélkül. Mit gondolna rólam, ha már rögtön 1-2. randin megcsókolnám? (persze én úgy sem merném, szval neki kell majd kezdenie:D) Ribancnak nézne, ha gyors tempóban haladnék? Szerintetek ha egy hét alatt jutunk el idáig->kézfogás, csók, simogatás, tapizás, - akkor az nagyon gyors? Mit csináljak? Az a baj, hogy nagyon kívánom.

Amúgy szűz vagyok (és azt még meg is szeretném tartani egy jóideig:)), és még nemis csókolóztam. Eddig egy pasim volt, de vele még a csókig sem jutottunk el.

16/L (a srác 17, és közel lakunk egymáshoz, úgyh nyáron sztem minden nap taliznánk:D)

2009. jún. 17. 11:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a kézfogás meg a csók nem gyors én a barátnőmnek már az első napon csókot adtam és fogtam a kezét jó simogatás kicsit később volt meg a tapizás is :P:P 4 hónapja vagyun kegyütt és 1. hónapban hagyta csak hogy "tapizzam" de ha te engeded hogy ő tapizzon akkor no problem
2009. jún. 17. 11:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a csók mehet de a többi nem akkor a második héten már le is feküdnél vele ilyen tempóba
2009. jún. 17. 11:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A csókkal nincs semmi baj, az akkor jön, amikor jól esik. A pettinggel viszont várj szerintem. Ha könnyen adod magad, akkor nem fog túl nagy kihívásnak tartani, és hamar rád unhat. Ne add magad olyan könnyen, fiatal vagy, kicsit húzzad :)
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
szia szerintem nem gyors a tempo meg ribancnak se tart hajráá :)20/F
 5/12 A kérdező kommentje:
Pettingre még nem gondoltam (szexre meg pláne nem:D). A tapizást úgy értem, hogy ruhán keresztül segg/has simí.:D
2009. jún. 17. 11:28
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én még azt is tartogatnám kicsit. Persze ha megsimogatja a hátad vagy a feneked, nem kell rögtön odébb ugrani, de mondjuk célzó jelleggel, megfoghatod a kezét és átteheted a csípődre. :D
2009. jún. 17. 11:30
 7/12 anonim ***** válasza:
76%
Egyátalán nem baj szerintem ha "nekiesnél". Én a srác helyében semmi rosszat nem gondolnék rólad, sőt, örülnék neki hogy ilyen vagy. Sok sikert! f27
2009. jún. 17. 11:35
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az első csóktól számít járásnak a dolog :D

Szóval nem hiszem, hogy ribancnak fog tartani.

Amúgy, azért azt el tudod képzelni, hogy lefeküdj majd vele pár hónap múlva?

2009. jún. 17. 11:38
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

a ribanc = k*rva. vagyis aki ellenszolgáltatás fejében dug bárkivel.

ha jól értettem, te egyáltalán nem ezt készülöd csinálni. akkor meg mi a francért tartana ribancnak?? bocs, de hülyeségeket kérdezel. ha szerlmes vagy belé akkor normális dolog hogy kívánod.

egyébként, ha már 2 ember 'hivatalosan' jár egymással, akkor fura is lenne ha egyáltalán nem csókolóznának.

2009. jún. 17. 11:42
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

szia!

ritkán látni ilyen rendes lányokat mint te a mai világba.én a srác helyébe nagyon örülnék hogy ilyen lányt fogtam ki.maradj ilyen továbbra is,ne aggódj minden jól fog menni ha magadat adod,és bármennyire is szeretnéd ne dőlj be egyhamar senkinek,mert a végén megbánod...húzd az időt,mert még fiatal vagy,és amúgy sem maradsz le semmiről,ha igazán szeret a srác akkor megvár hidd el.

sok szerencsét neked,puszi!

2009. jún. 17. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!