Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg egyes "férfiak" h nem minden nő anyagias?

Figyelt kérdés

Mind csak azt írja h minden nő pénzéhes. Honnan veszik ezt?? Most azért mert ők rossz helyen rossz emberekkel ismerkednek?? És itt akárhogy írjuk többen is h márpedig minket nem érdekel a pénz, nem fogják fel. V azt mondják h akkor élj nyomorban. Mert szerintük csak ez a 2 dolog van? Gazdag meg csóró?? Simán meglehet élni a kettő között

Persze én sem azt mondom h nincs ilyen, mert tudom h van, de nem minden nő ilyen

2012. ápr. 3. 16:04
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

En mar csak ilyen vagyok:)

De latod, h meg o vett fel, nem sokbol tartana rola a bugyid se ledumalni.

2012. ápr. 3. 17:41
 42/48 anonim ***** válasza:
azt te nem tudhatod előre h mennyi lenne ledumálni róla.. mellesleg, ha már ekkora arc vagy, akkor hol van a fullos barátnőd?
2012. ápr. 3. 17:42
 43/48 A kérdező kommentje:

Anyád az te kis féreg. Hát persze h fikázol ha már én is téged. Am b-s mell nem tom mióta dugónyi. És csak azért vettelek fel h meg tudj nézni te gyökér fa.sz. A kutyának nem kellenél. Vedd már észre magad. Az én képemen legalább ott van meletem a párom te gyökér ge.ci

És nem vagyok olyan mint a "nők" akiket ismersz. Nem adom könnyen magad. Nehogymár abból szürd le h megjelölteleg mert nyavajogtálk h nem tudsz megnézni

Ider sűrozol otthon meg csorog a nyálad te fa.sz

2012. ápr. 3. 17:47
 44/48 anonim ***** válasza:
Jelenleg nem elek vele, elvezem a szingliseget!
2012. ápr. 3. 17:47
 45/48 anonim ***** válasza:
na látod.. most én is mondhatnám, h mert nem tudsz magadnak nőt találni.. pedig, ezekszerint csak tetszik a szingli életforma. és ennyi.. bunkózni nem kellene..
2012. ápr. 3. 17:48
 46/48 A kérdező kommentje:
Magyarul a kutya nem áll veled szóba mert tudják mekkora paraszt vagy
2012. ápr. 3. 17:49
 47/48 A kérdező kommentje:
Nekem meg nem is kell 100 emberrel példálóznom. Ott van melettem a párom aki kívül belül különb mint te.
2012. ápr. 3. 18:01
 48/48 anonim ***** válasza:
100%
Ott a pont Kérdező! :D Ne törődj ezzel az idiótával, biztos fáj neki, hogy nem jött be neked. :)
2012. ápr. 3. 18:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!