Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg egyes "férfiak" h nem minden nő anyagias?
Mind csak azt írja h minden nő pénzéhes. Honnan veszik ezt?? Most azért mert ők rossz helyen rossz emberekkel ismerkednek?? És itt akárhogy írjuk többen is h márpedig minket nem érdekel a pénz, nem fogják fel. V azt mondják h akkor élj nyomorban. Mert szerintük csak ez a 2 dolog van? Gazdag meg csóró?? Simán meglehet élni a kettő között
Persze én sem azt mondom h nincs ilyen, mert tudom h van, de nem minden nő ilyen
a 16:46-ossal egyet értek!!!
Minek teszed fel a kérdést ha a környezetedben senki sem ilyen 1 pasi sem????
Akkor mi a bajod???
mit látsz a tv-ben? "dubajozás" prostik, celebek akik szépek és nem csinálnak semmit, de egészen véletlen milliomos az éppen aktuális "barátjuk"
bemész egy főiskolára a szép lányok 80%-nak 30-35-40 éves "barátja" van akinek nagy autója, viszi nyaralni, ruhákat vesz neki stb... ha véletlen elmész egy szórakozóhelyre akkor a rendkívül buta, de rendkívül gazdag bunkókon fürtökben lógnak a nők. és nem feltétlen a buta lányok!
90% annak az esélye, hogy ha tetszik egy korombeli lány akkor annak már van egy +15-20 évvel idősebb gazdag palija. (ez tapasztalat)
Jo, szerintem a vitat lezarhatjuk, majd ha fullosan fogsz kinezni, akkor majd megnezzuk nezed e a lovet. Addig meg aig ugy nezel ki mint a mosogatorongy, akiert odavan a luzzer pasija, addig nincs mirol beszelni.
te meg mégis h beszélsz? az 1 dolog, h anonim az oldal, na de azért h van ennyi bőr a képeden???
Nyugodtan, benne vagyok a kepcsereben aztan majd meglatjuk mennyire vagyok luuuzer.
Na?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!