Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg egyes "férfiak" h nem minden nő anyagias?

Figyelt kérdés

Mind csak azt írja h minden nő pénzéhes. Honnan veszik ezt?? Most azért mert ők rossz helyen rossz emberekkel ismerkednek?? És itt akárhogy írjuk többen is h márpedig minket nem érdekel a pénz, nem fogják fel. V azt mondják h akkor élj nyomorban. Mert szerintük csak ez a 2 dolog van? Gazdag meg csóró?? Simán meglehet élni a kettő között

Persze én sem azt mondom h nincs ilyen, mert tudom h van, de nem minden nő ilyen

2012. ápr. 3. 16:04
1 2 3 4 5
 21/48 A kérdező kommentje:
Nem az a baj h látok ilyet, hanem h folyamatosan ez megy és a jó isten sem győzi meg őket h nem minden nő ilyen.
2012. ápr. 3. 16:49
 22/48 anonim ***** válasza:

a 16:46-ossal egyet értek!!!

Minek teszed fel a kérdést ha a környezetedben senki sem ilyen 1 pasi sem????

Akkor mi a bajod???

2012. ápr. 3. 16:50
 23/48 anonim ***** válasza:

mit látsz a tv-ben? "dubajozás" prostik, celebek akik szépek és nem csinálnak semmit, de egészen véletlen milliomos az éppen aktuális "barátjuk"

bemész egy főiskolára a szép lányok 80%-nak 30-35-40 éves "barátja" van akinek nagy autója, viszi nyaralni, ruhákat vesz neki stb... ha véletlen elmész egy szórakozóhelyre akkor a rendkívül buta, de rendkívül gazdag bunkókon fürtökben lógnak a nők. és nem feltétlen a buta lányok!

90% annak az esélye, hogy ha tetszik egy korombeli lány akkor annak már van egy +15-20 évvel idősebb gazdag palija. (ez tapasztalat)

2012. ápr. 3. 16:50
 24/48 A kérdező kommentje:
Az h nem értem h miért nem fogják fel egyesek h nem kell álltalánosítani, mert nem minden nő ilyen. Mivel én nőnek érzem magam, ezért valamennyire sért, mivel a "minden nő" kijelentéssel engem is degradálnak
2012. ápr. 3. 16:52
 25/48 A kérdező kommentje:
24. Lúzer te vagy, mosogatorongy meg inkább el se mondom h ki. Privát emailra szivesen küldök neked képet. Hidd el válogathatnék, mert szokott lenni jelentkező bőven.
2012. ápr. 3. 16:54
 26/48 A kérdező kommentje:
Am meg nehogy már azért legyek mosogatórongy mert nem vagyok elszálva mint sok pitsa és nem mondom azt h én gyönyörűségesszép vagyok
2012. ápr. 3. 16:56
 27/48 anonim ***** válasza:

Jo, szerintem a vitat lezarhatjuk, majd ha fullosan fogsz kinezni, akkor majd megnezzuk nezed e a lovet. Addig meg aig ugy nezel ki mint a mosogatorongy, akiert odavan a luzzer pasija, addig nincs mirol beszelni.

te meg mégis h beszélsz? az 1 dolog, h anonim az oldal, na de azért h van ennyi bőr a képeden???

2012. ápr. 3. 16:58
 28/48 A kérdező kommentje:
Biztos irígy mert igazából ő a lúzer és még egy mosogatorongy sem áll vele szóba XD
2012. ápr. 3. 17:00
 29/48 anonim ***** válasza:
valószinű :D
2012. ápr. 3. 17:02
 30/48 anonim ***** válasza:

Nyugodtan, benne vagyok a kepcsereben aztan majd meglatjuk mennyire vagyok luuuzer.

Na?

2012. ápr. 3. 17:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!