Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg egyes "férfiak" h nem minden nő anyagias?
Figyelt kérdés
Mind csak azt írja h minden nő pénzéhes. Honnan veszik ezt?? Most azért mert ők rossz helyen rossz emberekkel ismerkednek?? És itt akárhogy írjuk többen is h márpedig minket nem érdekel a pénz, nem fogják fel. V azt mondják h akkor élj nyomorban. Mert szerintük csak ez a 2 dolog van? Gazdag meg csóró?? Simán meglehet élni a kettő között
Persze én sem azt mondom h nincs ilyen, mert tudom h van, de nem minden nő ilyen
2012. ápr. 3. 16:04
31/48 A kérdező kommentje:
Mondtam. Írd meg a privát email címedet
2012. ápr. 3. 17:11
32/48 anonim válasza:
a hozzászólásaid már mindent elmondtak.. :D
33/48 A kérdező kommentje:
Am meg attól h nézel ki valahogy még lehetsz lúzer. Az nem a külső hanem a jellem
2012. ápr. 3. 17:12
34/48 anonim válasza:
itt mindenki azt ír amit akar! Ennél rosszabb szövegek is elhangzottak már sokkal rosszabbak, neki ez a véleménye ennyi!
a kérdezőnek is megvan a saját véleménye, ami vagy érdekel valakit vagy nem...
35/48 anonim válasza:
Na ennyit a nokrol, en megmutattam neki facen h nezek ki, o meg magyarazkodik, h tiltva van az adatlapja.....
36/48 anonim válasza:
az 1 dolog, h van véleménye, és az 1 másik, h sérteget másokat, és ócsárol..
37/48 A kérdező kommentje:
Ez 1 bunkó paraszt. Még azt sem fogja fel h nem tudja megnézni az fb-m. Ezért mondtam h email címet adjon, de nem
2012. ápr. 3. 17:27
38/48 anonim válasza:
te jó isten :) mennyi probléma..előbb még egy szerencsétlen köcsög se*ggfejnek tartottad most meg már képet küldenél?? Szóval tetszik h nagyképűbb mi? :)
39/48 A kérdező kommentje:
Lófas.zt tetszik. Nem azért akarok képet küldeni hanem h megnézze h mennyire vagyok mosogatórongy. Am meg ronda. Nekem egyáltalán nem bejövős
2012. ápr. 3. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!