Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem értik meg egyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem értik meg egyes "férfiak" h nem minden nő anyagias?

Figyelt kérdés

Mind csak azt írja h minden nő pénzéhes. Honnan veszik ezt?? Most azért mert ők rossz helyen rossz emberekkel ismerkednek?? És itt akárhogy írjuk többen is h márpedig minket nem érdekel a pénz, nem fogják fel. V azt mondják h akkor élj nyomorban. Mert szerintük csak ez a 2 dolog van? Gazdag meg csóró?? Simán meglehet élni a kettő között

Persze én sem azt mondom h nincs ilyen, mert tudom h van, de nem minden nő ilyen

2012. ápr. 3. 16:04
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki a saját tapasztalatai alapján ítélkezik!!

Ha eddig egy pasi csak ilyen nőket fogott ki, mondjuk 6-ból 6 ilyen volt, akkor persze h elmegy a kedve az egésztől!

Fordítva ugyanez!

De sajnos elsőre kevés nőről lehet ezt megtudni, és pasiról is, ahhoz meg kell ismerni a másikat h kiderüljön mi rejlik benne, ERGO maga a sátán vagy egy angyal...kívülről lehet h valaki se-ggfej köcsögnek néz ki de lehet h nem.....

Comprende???

2012. ápr. 3. 16:33
 12/48 anonim ***** válasza:

> Mind csak azt írja h minden nő pénzéhes.

> Honnan veszik ezt??

Nagy valószínűséggel személyes tapasztalat.

> Most azért mert ők rossz helyen rossz emberekkel ismerkednek??

Az összes férfi rossz helyen rossz emberekkel ismerkedik?

> És itt akárhogy írjuk többen is h márpedig minket nem

> érdekel a pénz, nem fogják fel.

Érdekes. A kibertérben az összes nő azt írja, hogy ő nem olyan mint a "többi nő", ő más, őt nem érdekli a pénz. A valóságban viszont ilyen nőket sehol nem lehet látni. Ez valahogy nem stimmel!

2012. ápr. 3. 16:33
 13/48 anonim ***** válasza:
de most komolyan, utolsó, hány olyan nőt látsz, aki úgy kezdi az ismerkedést, h "mutasd a pénztárcádat?" :D
2012. ápr. 3. 16:35
 14/48 A kérdező kommentje:

Na látom te is pont ilyen vagy mint amit leírtam. Én pl közvetlen környezetemben 1 pasit sem ismerek aki úgy tartaná h minden nő pénzéhes. Jelzem egy sem gazdag és szinte mindíg van valakijük.

Jah és az a te bajod h nem hiszed el amit mondok. Én tudom h igaz és ennyi. Sajnállak h nem ismeresz értelmes nőket.

És aki még esetleg nem érti:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

Az ilyen pasikról beszélek mint itt a kérdező

2012. ápr. 3. 16:38
 15/48 anonim ***** válasza:
51%
Ezt csak úgy mondják, mert nem kellenek a nőknek és erre fogják.
2012. ápr. 3. 16:43
 16/48 anonim ***** válasza:
36%
na ebben van vmi :)
2012. ápr. 3. 16:44
 17/48 anonim ***** válasza:
66%

AZert, mert mi ugy ertjuk, h azok a nok akik jol neznek ki.

Szal ezek szerint te nem lehetsz valami fullos csaj.

Aki megteheti valogat:)

2012. ápr. 3. 16:45
 18/48 anonim ***** válasza:

"Én pl közvetlen környezetemben 1 pasit sem ismerek aki úgy tartaná h minden nő pénzéhes."

Akkor mire fel a kérdés? Mert találtál három pasit a neten akik fordítva gondolják? Mutassak neked pénzéhes nőket, csak hogy helyrebillenjen az egyensúly?

2012. ápr. 3. 16:46
 19/48 anonim ***** válasza:
most meg az jön, h nem fullos csaj........ attól h nincs szilikoncicije, még lehet fullos :D omg......
2012. ápr. 3. 16:47
 20/48 A kérdező kommentje:
Nem vagyok plázapic.sa de nem vagyok csúnya. Sőt párom oda van értem. Csak tudod én nem a pénze alapján válogatom meg a páromat hanem a viselkedése, humora.....stb. A pénz valahogy sosem érdekelt annyira h amiatt ne jöjjek valakivel össze
2012. ápr. 3. 16:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!