Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem értik meg egyes "férfiak" h nem minden nő anyagias?
Mind csak azt írja h minden nő pénzéhes. Honnan veszik ezt?? Most azért mert ők rossz helyen rossz emberekkel ismerkednek?? És itt akárhogy írjuk többen is h márpedig minket nem érdekel a pénz, nem fogják fel. V azt mondják h akkor élj nyomorban. Mert szerintük csak ez a 2 dolog van? Gazdag meg csóró?? Simán meglehet élni a kettő között
Persze én sem azt mondom h nincs ilyen, mert tudom h van, de nem minden nő ilyen
"Mind csak azt írja h minden nő pénzéhes."
Két általánosítás egy mondatban, igazán gratulálok.
Nem hisszük, csak te hiszed :)
Aztán átbasznak néha, mert valamelyiknek tényleg csak az kell.
Ez nagyszerű hír, épp ma tudtam meg, hogy két milliós adósságom van, de mivel magányos vagyok örömmel ismerkednék meg veled, így csórón is.
Na írj rám! Úgysem számít a vagyon!
1. válaszoló: Mivel már a kérdésben azt írtam h "egyes férfiak" ezért gondoltam leesik h azokra a férfiakra gondolok akik ezt mondják. És az meg h minden nő pénzéhes, nem az én álltalánosításom hanem az övék. De én kérek elnézést h nem szoktam meg h ide ovodás szinten mindent el kell magyarázni
2. válaszoló: Még mindíg nem minden férfira vonatkoztattam a kérdést csak azokra akik ezen a vélaményen vannak
3. válaszoló: Nő vagyok. Méghozzá olyan akinek nem a pénz a fontos, de ha elolvasod figyelmesen a kérdést abból mindez kiderül
Minden embernek számít a vagyon, egy mértékig.
Minden ember megnézi a pénztárcáját a másiknak [igen, a nőka legjobban], de a normálisabbja elfogadja azt, ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!