Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi a jó**** hiányzik, hogy legyen végre barátnőm?
Figyelt kérdés
Gizda voltam, nem volt jogsim, nem mertem odamenni a csajokhoz, ideges voltam, mindenki "belém rúgott", de eltelt pár év és neki álltam edzeni, lett jogsim, Főiskolára járok ráaádsul van albérletem, ahol 2 csajjal élek, oda merek menni csajokhoz, szoktam és jól is tudok táncolni, egyszóval megváltoztam kívül-belül is, de egyszerűen sehogyse tudok barátnőt találni magamnak, pedig próbálkozok és semmi eredménye. F/192012. márc. 24. 23:20
41/45 anonim válasza:
Lakótársaidra se próbáltál még rámozdulni?
Am átlag csajok nemigazán foglalkoznak az ilyen pénz dolgokkal, próbáltam mutatni már a gazdag és az átlag pasit is és mind2 -vel kb egyforma volt a hozzáállásuk :)
42/45 A kérdező kommentje:
A lakótársak tabuk, több okból is, amiket nem szeretnék részletezni.
Megértelek, lehet, hogy nálam az a baj, hogy nem játszom meg magam és,többek között ezért sincs még barátnőm. Na de ennek is van pozitívuma, így legalább kiesnek az olyan csajok, akikkel nem illek össze.
2012. márc. 25. 17:50
43/45 anonim válasza:
Szórakozásból nyugodtan megjátszhatod magad, lehet ő is ezt teszi, meg majd összecsiszolódtok idővel ;)
44/45 A kérdező kommentje:
Úgy legyen! Összekapom magam és nem adom fel! :))
2012. márc. 25. 18:16
45/45 anonim válasza:
én ugyanez vagyok csak lányban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!