Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon tetszik az egyik osztály társam, de a volt pasim is hiányzik nagyon, pedig vele már novemberben szakítottunk. Mi legyen?
Figyelt kérdés
a volt barátomnak van bnője de nem vmi boldogok és már 2x szakítottak is azt hiszem:Sés hát volt barátommal még nem voltam ien jóba mint vele...és hiányzik
de az a bizonyos osztálytársammal meg elég sokat szemezünk,órákon mindig összenézünk ha volt vmi poén vagy csak vkin röhögni kell:Dés hát vele csak az az 1 baj h ugye osztálytárs és ugye házi nyúlra nem lövünk!:(:Dja és az mit jelenthet h mindig figyelmeztet h kinn a bugyid(húzd fel a gatáyád!:S)amikor nincs is kinn a fenekem...na de ez már mellékes...
lécci segítsetek(L/14)(a volt pasim 13 az oszt. társam meg 14)
2009. febr. 11. 20:42
1/3 anonim válasza:
Szia! Az azért nem mindegy, hogy szereted, vagy csak tetszik! De ha a volt pasid reménytelen, akkor csessz rá, és kezdd el jobban megismerni az osztálytársadat. :) Eleinte cikizni fognak a tobbiek, de nem kell veluk foglalkozni!
2/3 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
várom a tanácsokat!:D
2009. febr. 12. 16:34
3/3 anonim válasza:
Én is hasonló helyzetben vagyok és csak azt tudom javasolni hogy várj egy kicsit hátha ő lép.Ha pedig nem akkor neked kell cselekedni.Próbálj közelebb férkőzni hozzá de ne nyomulj.És a bugyis dolog szerintem azt jelenti hogy odafigyel rád és nem akarja hogy cikis helyzetbe kerülj.Mondj el neki pár személyes dolgot magadról hogy érezze hogy bízol benne.Remélem összejöttök!!Szijaa,0,,,,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!