Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mégis mi a jó**** hiányzik,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégis mi a jó**** hiányzik, hogy legyen végre barátnőm?

Figyelt kérdés
Gizda voltam, nem volt jogsim, nem mertem odamenni a csajokhoz, ideges voltam, mindenki "belém rúgott", de eltelt pár év és neki álltam edzeni, lett jogsim, Főiskolára járok ráaádsul van albérletem, ahol 2 csajjal élek, oda merek menni csajokhoz, szoktam és jól is tudok táncolni, egyszóval megváltoztam kívül-belül is, de egyszerűen sehogyse tudok barátnőt találni magamnak, pedig próbálkozok és semmi eredménye. F/19
2012. márc. 24. 23:20
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
jól van :D Sokat érek vele :D
2012. márc. 24. 23:41
 12/45 anonim ***** válasza:
55%
és mi a náthás f*szért van az, h egyedül nem tudsz boldog lenni? van 1 mondás ami szerint aki egyedül nem bír boldog lenni, az párkapcsolatban se lesz igazán boldog.
2012. márc. 24. 23:43
 13/45 A kérdező kommentje:

Drága Utolsó! Azért, mert az ember TÁRSAS lény, szüksége van valakire, főleg a mai világban, valakire muszáj támaszkodnia, elmondani, hogy mi történt vele meg ilyenek...

Szeretnék már én is sétálni egy jót, filmezni, együtt aludni azzal a lánnyal, akit mellém rendelt a Jó Isten...

2012. márc. 24. 23:47
 14/45 anonim ***** válasza:
41%

Kitartás ;)

Hidd el énis szeretnék már sétálni v sétáltatni egy nőt :D

2012. márc. 24. 23:54
 15/45 anonim ***** válasza:
én ezt mind tudom, csak arra céloztam, h most h nincs senkid, nem kéne sírni, hanem menj szórakozni...meg élni.
2012. márc. 24. 23:57
 16/45 A kérdező kommentje:
Elhiszem és viszont kívánom neked is! Egyszer csak megfordul a szerencsénk, és végre mi is megtaláljuk, azt a valakit vagy valakiket, akiket eddig nem...
2012. márc. 24. 23:57
 17/45 A kérdező kommentje:
Anntaraxx: Ezidáig, ezt csináltam, amit leírtál. Bulizgattam, jól éreztem magam, tanulgattam, edzettem. Próbáltam elvonni a figyelmemet az egész csajozásról, ami sikerült is egy DARABIG, de az élet ismételten közbeszólt, egyszóval kezdek pánikolni 20! évesen, hogy még nem volt egy normális kapcsolatom, pedig mostmár minden adott,rendes embernek tartanak a környezetemben élők, de egyszerűen már nem tok mit kezdeni magammal, mert hiányzik A társ, az életemből.
2012. márc. 25. 00:02
 18/45 anonim ***** válasza:

de itt alapvető gondok vannak.

próbálod elvonni magad a csajozástól?

meg bulizni jársz?

mi a náthás f@szért mész bulizni,ha az nem arról szól,hogy csajozol?

vagy a zene miatt mész,meg a tánc miatt,mint egy homár?

2012. márc. 25. 00:05
 19/45 A kérdező kommentje:

Utolsó félreértelmeztél valamit!

Természetesen, azért jártam bulizni, mert csajozni akartam. De nem jött össze, minden buli így kezdődött, hogy nah ma akkor becsajozok, de semi.

Ezért meguntam az egészet és elmentem szimplán bulizni és csak jól éreztem magam, nem gondoltam a csajozásra, mert sokan mondták, hogy ne erőltessem, mert majd úgyis jön magától és gondoltam, hogy kipróbálom a tanácsukat...

2012. márc. 25. 00:10
 20/45 anonim ***** válasza:

aha.

akkor bocsesz.

milyen helyeken próbálkoztál?

2012. márc. 25. 00:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!