Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi a jó**** hiányzik, hogy legyen végre barátnőm?
tudod, érdekes, amit írsz. hogy te A TÁRS-at keresed, meg azt, akit melléd rendelt a Jó Isten. nos, azt buliban igen kis eséllyel fogod megtalálni. az ilyeneket nem a részeg, kikapcsolódó, tomboló csajok között keresi az ember. komoly kapcsolatot nem a szórakozóhelyen kell keresni, mert csak nagyon ritka, hogy valaki ott szed össze komoly barátnőt. mint lány mondom neked, hogyha elmegyek bulizni, akkor csak úgy egy estére elszórakozásnak nézegetem a pasikat. ha komoly kapcsolatot keresek, akkor egészen máshol, a baráti körömben, a barátaim baráti körében, egyetemen, ilyesmi.
és a komoly kapcsolat ritkán alakul ki úgy, hogy odamész egy random lányhoz, és elhívod valahova... egy komoly kapcsolatot hónapokig tartó barátkozás, ismerkedés előz meg szerintem, legalábbis az eddigi tapasztalataim szerint, nem egy ilyen "helyes csaj vagy, megiszol velem valamit?" típusú dumcsi.
"Második: Az a vicces, hogy volt egy idő, amikor annyira megviselt a dolog, hogy "összetörtem" nem tudok rá jobb szót találni, egyszerűen nem éreztem semmi érzelmet, se jót se rosszat, 1 hét elteltével múlt csak el."
Nahát, te szegény, én így élek kb. 3 éve...
Felejtsd el. Én arra jöttem rá, hogy az IQ-szint nagyságával fordítottan arányos a csajozási képesség. Ez van.
19/F
Semmi gond, de most már tisztán látjuk mind2en a dolgokat ;)
Több, mint fél éve kerültem fel pestre és általában Morrison ba járunk meg még van egy-két hely, de nagyrészt oda. De járok én még a városomban lévő bulikba is (disco, ill. bál) neg ugye a sulimban rengeteg csaj jár, és szoktam is ismerkedni, ha úgy adódik, de sose bírok túl lépni egy bizonyos ponton és ez már nagyon aggaszt.
pedig a morrisons ideális hely ilyesmire.
onnan én is hoztam haza vagy két csajt még régebben.
emlékszem ott találtuk ki ezt a dumát-
szia!ő a haverom,meg akarod csókolni?
kiscsajoknál bejön.
ott meg van csomó féle-fajta kiscsaj.
jah, csak akkor a kedves kérdező döntse el, hogy egyéjszakás kiscsajokat akar, vagy társat. mert nem mindegy.
amúgy persze, hogy sokat kell gürizni, meg be kell férkőzni a lány bizalmába! ez tök egyértelmű. miért, szerinted egy párkapcsolat miből áll?? ahhoz, hogy valaki beléd szeressen, meg te is belé, meg kell ismerni a másikat -.- és az nem 1 hét.
Nem csak tőlem függ, hogy egyéjszakára vagy hosszútávra tervezek, ehhez két ember szükséges. De én inkább hosszútávra terveznék, de kitudja, hogy mit hoz a jövő?!
Kinézetre szerintem semi gond nincs már velem, sokat változtam, jó írányba. Efelöl kapok is visszajelzéseket. De biztos ismeritek, azt az érzést, hogy megláttok egy párt és teljesen kiakadtok, hogy x hogy jöhetett össze y-nal, mert nagyon "randa"...és mégis.
Én nem vagyok valami nagy, de ezt már elfogadtam, ez ellen nem tudok mit tenni (172 cm). Ebből kifolyólag nálam alacsonyabb, ill. velem egymagas csajoknál érdemes probálkoznom, nem mintha zavarna a méretbeli különbség, de a csajoknál, ez igen befolyásoló tényező, sajnos, ezt ti is tudjátok nagyon jól.
Ne egy buliban akard megtalálni életed szerelmét. :)
If you aren't happy being single, you'll never be happy in a relationship. Get your own life first, then share it!
Kedves utolsó! Mint már írtam, többet ismerkedtem neten keresztül, mint bulikban és ez pont rácáfol arra, amit írtál. Sok lánnyal ismerkedtem az utóbbi két évben, de egyszerűen sose sikerült összejönnöm , egyikkel sem. Vagy, azért, mert nem akartak kapcsolatot, vagy, mert kiderült, hogy nem illünk össze vagy pedig, azért, mert nem volt hajladó velem találkozni...és a legjobb: idő közben talált magának párt.
Ismerem, ezt az idézetet, de én már elég jól kiélveztem az életet egymagamban, mostmár ideje lenne, ha végre találnék gy olyan személyt, akivel élvezhetem az életet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!