Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi a jó**** hiányzik, hogy legyen végre barátnőm?
ezesetben: te mindent tökéletesen csinálsz, nyilván nincsen benned semmi hiba (hiszen bármit mondunk, mindenre rácáfolsz), te vagy az álompasi, csak
A. minden nő vagy és köcsög és ezt nem veszi észre (hogy merészelnek nem a nyakadba omlani???)
B. az élet a köcsög, és nem hoz össze azzal a pár millió lánnyal, akik oda lennének érted, csak és kizárólag azokat helyezte köréd, akikkel nem lehet semmi.
utazz ki Tibetbe, hátha ott vannak azok a lányok, akik már rajonganak érted.
Eső 10:45: Lassan fél éve, ezt csinálom, ismerkedek, barátkozok, hála annak, hogy felkerültem Pestre és egy rendes iskolába járok és rávagyok kényszerülve, hogy ismerkedjek, szerencsére a csoporttársaim körében szert tettem egy kis népszerűségre is, ezért is szeretek bejárni, mert nagyon jó a közösség.
második 10:45 : van benne valami, amit leírtál, nem ellenkezek, megfordultak a fejemben, amiket írtál. Ez olyan, mintha én lennék a csupa nagy betűs kiválasztott, és épp folyamatban van a searching a nagy Ő után, akit teljes mértékben MEGÉRDEMLEK. Kitudja, lehet benne valamiféle ráció, ezért is érdekes ez az ÉLET, sose lehet tudni, hogy mit tartogat számunkra. De józan ésszel, egyszóval racionálisan, ilyen nem létezik !!!
A NŐKHÖZ VONZÓDOM! Téma lezárva, Utolsónak.
Az egómhoz ehhez semmi köze, sose vágtam fel, mert eleve nem vagyok olyan típus. Anno önbizalmam nem volt, de mostmár szerencsére van egy EGÉSZSÉGES önbizalmam, ill. van saját önértékelésem, ami szerintem nélkülözhetetlen a való életben.
Utolsó, én az előttem lévő generációra gondolok, láttam, hogy megszerzik a jogsit, elmennek gyúrni, és ezt pár haverommal meg is fogadtuk, hogy mi is így teszünk, ha idősebbek leszünk, ami most már ugye adott, és nem leszünk többé "gyíkok" és így TALÁN több esélyünk lesz. Meg ugye az ember változik, legfőképpen a környezete által.Ami nálam bekövetkezett, ezt kimerem jelenteni neked. Ráadásul,szerintem nagyon jót tett nekem az, hogy két NŐ-vel élek egy albérletben.
Kocsi nélkül a jogsival kb kitörölheted a ... :D
Albérlettel is... Ezek semmit nem segítenek és nemis hátráltatnak ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!