Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne gazdag férjet fogni aki tényleg elvenné az unokahugom?
www.milliomostarskereso.hu
próbáld meg itt :)
ha nem számít hogy 40 év körüli/esetleg elvált az illető, elit kávézókban, kiállításokon, jazz-esteken, színházban is találkozhatsz gazdagokkal.
van olyan, aki csak azért jár ilyen helyekre, mert hogy ő megteheti és nem is érdekli a művészet de ezzel mintegy megmutatja hogy hódol az eszmei értékeknek :).
én egy kiállításon találkoztam a 18 évvel idősebb párommal. ő hosszútávon gondolkozott, de nem maradtam vele mert rájöttem hogy szerelem nélkül képtelen vagyok valaki mellett éveket leélni.
Azt a qrva...mindig az a rohadt pénz...az nem számít,hogy boldog legyen?Persze,biztos nem...ha született háztartásbeli lenne a kis madam,akkor nem lenne büdös a munka és menne dolgozni,nem pedig a száját tátaná,hogy valaki eltartsa,aki nem is szereti...
Nem a pénztől boldog az ember!!! Istenem,gyepes agyú szerencsétlenek!!! szánalmasak vagytok!!!
Annyira nem vagyok képben a drága edzőtermekkel, de próbáljátok meg az A1-et.
Az egyik előző munkahelyemen is ide járt az akkori főnököm, irtó gazdag pasas volt, ő mondta, ennek már 6-7 éve, hogy 17 000-be kerül neki a havi bérlet. Azóta biztosan van egy huszas is.
ma 17:09
ezen nevetek már 5 perce, de milyen igazat szóltál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!