Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választhatnátok az örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választhatnátok az örök szerelem és az örök gazdagság között, melyiket választantok?

Figyelt kérdés
Csak egy szó :) indoklás sem kell :)
2012. márc. 16. 08:45
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Én egy picit kifejteném,mert nem könnyű a választás!

Gazdagság: láthatnék világot,segíthetnék az embereken,olyan dolgokat tehetnék amiket egyébként soha. És ez boldoggá tenne. Ugyanakkor: Mire jó a sok fantasztikus élmény ha nem tudod megosztani valakivel akit igazán szeretsz? Azt hiszem egy idő után,(például idős koromra) belefásunlék az egyedüllétbe és nagyon megbánnám,hogy lemondtam a szerelemről. Ezen kívül sok embernek előítéletei vannak a gazdagokkal szembem és lehet,hogy sok barátom csak a pénzemért szeretne.

Szerelem: Néha nagyon fájdalmas lehet,de azt hiszem mégis ezt választanám a gazdagság helyett. Hiszen boldog lehetek és végülis így is segíthetek másoknak...:) ez a legfontosabb.!

2012. márc. 16. 16:01
 42/44 anonim ***** válasza:
43%
Gazdagságot választanám.Szerelem sz.rt se ér.
2012. márc. 16. 16:10
 43/44 anonim ***** válasza:

Én értem a kérdést, és a válaszom a gazdagság. Ez a természetemből adódik, a földbolygó szép nagy egy élet kevés lenne végig nézni minden csodáját szép nagy luxushotelekben, a szerelem mi? két ember összeköti magát, de egy idő múlva családot kell alapítani jönnek a gyerekek akik miatt kb az életünk hátralévő része elmegy.. A szerelem szép dolog, de egyben egy átok is. És gazdagként a legjobb nőket tolhatom meg.

Lehetek álszent mások szerint, de az olyanok akik ez emberek rossz oldalát látták már csak így gondolkodnak

2012. márc. 16. 17:21
 44/44 anonim ***** válasza:

Gazdagság. Eddig sem voltam igazán szerelmes, úgyhogy nem is hiányzik.

25/N

2012. márc. 16. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!