Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha választhatnátok az örök szerelem és az örök gazdagság között, melyiket választantok?
Szia!
Én egy picit kifejteném,mert nem könnyű a választás!
Gazdagság: láthatnék világot,segíthetnék az embereken,olyan dolgokat tehetnék amiket egyébként soha. És ez boldoggá tenne. Ugyanakkor: Mire jó a sok fantasztikus élmény ha nem tudod megosztani valakivel akit igazán szeretsz? Azt hiszem egy idő után,(például idős koromra) belefásunlék az egyedüllétbe és nagyon megbánnám,hogy lemondtam a szerelemről. Ezen kívül sok embernek előítéletei vannak a gazdagokkal szembem és lehet,hogy sok barátom csak a pénzemért szeretne.
Szerelem: Néha nagyon fájdalmas lehet,de azt hiszem mégis ezt választanám a gazdagság helyett. Hiszen boldog lehetek és végülis így is segíthetek másoknak...:) ez a legfontosabb.!
Én értem a kérdést, és a válaszom a gazdagság. Ez a természetemből adódik, a földbolygó szép nagy egy élet kevés lenne végig nézni minden csodáját szép nagy luxushotelekben, a szerelem mi? két ember összeköti magát, de egy idő múlva családot kell alapítani jönnek a gyerekek akik miatt kb az életünk hátralévő része elmegy.. A szerelem szép dolog, de egyben egy átok is. És gazdagként a legjobb nőket tolhatom meg.
Lehetek álszent mások szerint, de az olyanok akik ez emberek rossz oldalát látták már csak így gondolkodnak
Gazdagság. Eddig sem voltam igazán szerelmes, úgyhogy nem is hiányzik.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!