Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választhatnátok az örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választhatnátok az örök szerelem és az örök gazdagság között, melyiket választantok?

Figyelt kérdés
Csak egy szó :) indoklás sem kell :)
2012. márc. 16. 08:45
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Persze, ezt így gondolod most,de gazdagság és gazdagság közt is van különbség.

Ha megengedhetsz magadnak egy drágább nyaralást, esetleg vehetsz egy kisebb vitorlást, az még rendben van. olyan gazdag emberek még vannak a világban, vannak körülötted, "jobban megy a sorod, mint az átlagnak".

Ne hidd azonban, hogy ekkor még nem érnek kritikák; irigység van bőven, és a végén már te érzed rosszul magad, hogy meg tudsz venni valamit, ami mások számára eléhetetlen (erről nem hipotetikusan beszélek).

Viszont nézd meg az übergazdag multimilliomosokat. Az orosz drogtanyát, az idős férfi-fiatal buta pipi párost, aki csak kihasznál és a többi, ami szerinted általános és nem igaz.

Volt már nagyon sok pénzed? Tudod az milyen érzés, mennyire megváltoztat?

Az emberek azok közelében szeretnek lenni, aki hasonlít hozzájuk pl. anyagiak tekintetében is. Nagyon egyedül, és folyton hátsó gondolatokkal, milyen lenne? Erre mondják azt, hogy a pénz mindent megváltoztat.

Ha nyernék a lottón, megvenném ami kell, a többitől meg egy kis résztől eltekintve megszabadulnék.

Mivel se te se én nem tudjuk milyen érzés igazán gazdagnak lenni, ezért te mondhatod, hogy általános marhaságokat írok, szerintem meg te vagy nagyon naív:)

2012. márc. 16. 09:57
 22/44 anonim ***** válasza:
63%

Örök szerelem! :)

26N

2012. márc. 16. 10:10
 23/44 anonim ***** válasza:

Amiről Te beszélsz, az szerintem inkább a hirtelen jött gazdagságra igaz. Akik származásukból kifolyólag gazdagok, azok sokkal jobban kezelik ezt a kérdést.

És sajnos azt is tudom, milyen, ha a pénzed miatt vannak veled, érdeklődnek felőled. De ezt egy idő után megtanulja az ember szűrni (hibalehetőségekkel persze).

2012. márc. 16. 10:11
 24/44 anonim ***** válasza:
Azt hozzátenném, hogy a főnökömön látom, a gazdagság nem boldogít, annyira felszínes ember, csak a pletykák foglalkoztatják, meg ki hogy öltözködik. Hihetetlenül kapzsi, mindig panaszkodik, hogy nincs pénze, közben a dolgozóit kizsebeli(engem egyelőre nem). Szerinte egy temetés, nem egy ember elbúcsúztatásáról szól, hanem arról, ki mit visel, ki sír, ki mosolyog, ki jön el.
2012. márc. 16. 10:17
 25/44 anonim ***** válasza:

PÉNZ!

és lány vagyok

2012. márc. 16. 10:39
 26/44 anonim ***** válasza:
47%

Gazdagság... :) Szerelmes gazdagon is lehetsz, és nem nem feltétlen fognak kihasználni, hagyjuk már a szegények közhelyét, azt meg pláne, hogy a pénz nem boldogít. Ha pénzed van, boldog vagy. :) Mert: minőségi ételeket tudsz venni magadnak, ami jobb az egészségednek, és nem az olcsó szaron kell vegetálni. Egészségügyben bármit elérhetsz, azaz, ha neked nem megfelelő a fél évvel későbbi időpont mert most vagy beteg, akkor 1xűen kifizeted és kész, a magánrendelések színvonalát már ne is említsük. Van különbség. Mivel van pénzed, anyagi biztonságban tudhatod a családodat, ami kiegyensúlyozott és boldog életet eredményez mindenkinek. :) Ha normálisan neveled a gyereket nem lesz önző és pénz orientált... Akkor tudnék támogatni alapítványokat, főleg állatmenhelyeket, az biztos, hogy sok sok milliót oda költenék.:D Aki gazdag, az nem fog stresszelni, hogy hogyan fizeti ki a számlákat meg a hitelt. Gyerekek bármit tanulhatnak szinte, mert a pénz nem gond...

Kb ennyi, bocsi az indoklásért, de elegem van az álszent majmokból, akik inkább élnének totális nyomorban, azt az igét hangoztatva, hogy a pénz nem számít. Én megelégednék az örök gazdagsággal meg egy 5-10 évig tartó szerelemmel/szeretettel is, mert aztán úgyis találnék mást, akivel boldog lennék, elvégre ez most is így működik, nem egy szépséges mesében élünk.^^

2012. márc. 16. 10:40
 27/44 anonim ***** válasza:

A válasz:

Egyik se.

Szerintem nagyon elharapóztak itt a szélsőségek, nem szabad ennyire feketén / fehéren látni a dolgokat. Örök gazdagság nem létezik. Örök szerelem még csak-csak, de pénz nélkül ez sem fog sokáig tartani.

Gazdag emberből többféle van. Van aki ebben nőtt fel és örökölte; az ilyen kultúrájának része ez és tud vele bánni. Van akinek hirtelen hullott az ölébe, és ha nem vigyáz, ugyanilyen gyorsan el is fogja veszteni.

És van olyan aki keményen megdolgozott azért hogy sok pénze legyen. Ez rengeteg idejébe, energiájába, és odafigyelésébe került, és a megfelelő hozzáállás nélkül sosem sikerült volna.

Ha a partnere ezt nem veszi figyelembe, és nem tudja elfogadni hogy a sok munka / karrier miatt alkalmasint az illetőnek kevesebb ideje jut őrá, vagy nem hajlandó vele pl. külföldre költözni, akkor a kapcsolat nem fog sokáig tartani.

Ilyenkor lehet hogy dönteni kellene a karrier és a szerelem között, de szerintem egy olyan partnerrel amúgy sem lesz hosszú a kapcsolat aki nem becsüli meg a munkádat / törekvéseidet. Ezért ilyenkor inkább keress mást aki hajlandó ezt elfogadni, és ne dobj el magadtól soha vissza nem térő lehetőségeket.

2012. márc. 16. 10:48
 28/44 anonim ***** válasza:
26%

szerelem.

Különben sem akarok karriert nagyon, pénz különösebben nem érdekel.

f18

2012. márc. 16. 10:54
 29/44 anonim ***** válasza:
ha úgy örök szerelem, hogy mellette azért meg tudunk élni, akkor nálam egyértelműen az, szüleimnél ezt látom 15 éve. ha úgy, hogy nyomorgunk és szinte éhenhalunk, gazdagság. de ez még változhat.
2012. márc. 16. 10:57
 30/44 anonim ***** válasza:
52%
Majd mikor mentek postára fizetni a csekkeket akkor fizessetek szerelemmel :)
2012. márc. 16. 11:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!