Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választhatnátok az örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választhatnátok az örök szerelem és az örök gazdagság között, melyiket választantok?

Figyelt kérdés
Csak egy szó :) indoklás sem kell :)
2012. márc. 16. 08:45
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
63%

Szerelem :)

Aki tudja milyen érzés, az a világ összes pénzét maga mögött hagyná érte.

2012. márc. 16. 11:15
 32/44 anonim ***** válasza:

Mivel már az 1ik részlegesen megvan akkor a szerelmet.

Sajnos nem hozzam magával az 1ik a másikat.

2012. márc. 16. 11:19
 33/44 anonim ***** válasza:

Johogy a gazdagsag.

A szerelmet ba.zhatom, ha nincs penz villanyszamlara

2012. márc. 16. 11:23
 34/44 anonim ***** válasza:
59%
Örök szerelem.
2012. márc. 16. 11:27
 35/44 anonim ***** válasza:
59%

Na már megbocsássatok, de az, hogy valaki nem gazdag, nem jelenti azt, hogy nincs pénze a villanyszámlára.

Egyébként inkább élnék a párommal sátorban, villany nélkül, mint egyedül a milliárdjaimmal egy jacuzzis házban és gondolkoznék azon, hogy hol rontottam el.

2012. márc. 16. 11:28
 36/44 A kérdező kommentje:

Annyira de annyira sajnálom, hogy nem értitek ezt az egyszerű kérdést...

Megpróbálom még jobban leegyszerűsíteni. Nem arról van szó, hogy 0 ft és a nagy love közt kéne választani... Hanem pl. egy 5-ös lottó, vagy egy sírig tartó boldog szerelem. Mondjuk az eddig átlagos megélhetésed hatalmas szerelemmel, vagy milliárdok szerelem nélkül. Lehet találgatni, hogy de akkor is lehet szerelmes az ember, de most nem ez a kérdés. Ettől jobban nem tudom elmagyarázni, amire kíváncsi vagyok :)

2012. márc. 16. 11:43
 37/44 Ivan Iljics ***** válasza:

Ha viszontszeretnek akkor szerelem. Ha nem akkor gazdagság.

Nem valami bonyolult kérdés.

2012. márc. 16. 12:02
 38/44 anonim ***** válasza:

":) Szerelmes gazdagon is lehetsz, és nem nem feltétlen fognak kihasználni, hagyjuk már a szegények közhelyét, azt meg pláne, hogy a pénz nem boldogít. "

Vagy vagy nem és és a kérdés. Vagy örök szerelem vagy örök gazdagság, az egyiket itt kizárjuk....

És a gazdaságon kívül valóban nem csak a szegénység létezik, aki nem gazdag az attól még nem szegény...

Nem vagyok álszent, jól akarok keresni, egy nyaralás évente, szép ruhák, egy jó ház, közép kategóriás kocsi és finom ételek. Ehhez nem kell gazdagnak lenni, csak jobban keresni az átlagnál.

2012. márc. 16. 12:59
 39/44 anonim ***** válasza:
40%
Szeretkezni is csak tele hassal lehet! No, ilyenkor mit szólnak a szerelemre voksolók? A legnagyobb szerelmet is megöli a csóróság!
2012. márc. 16. 14:54
 40/44 anonim ***** válasza:
59%

,,Kb ennyi, bocsi az indoklásért, de elegem van az álszent majmokból, akik inkább élnének totális nyomorban, azt az igét hangoztatva, hogy a pénz nem számít."

Nekem meg elegem van az olyan idiótákból, akik azt hiszik, ha már nem vagy gazdag csak nyomorban élhetsz. Képzeld nem vagyok gazdag és meg van mindenem! Szó sem volt a kérdésben nyomorgásról, barom!

2012. márc. 16. 15:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!