Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha választhatnátok az örök...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha választhatnátok az örök szerelem és az örök gazdagság között, melyiket választantok?

Figyelt kérdés
Csak egy szó :) indoklás sem kell :)
2012. márc. 16. 08:45
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
69%
Csatlakozom az előttem szólóhoz: s így gazdagság.
2012. márc. 16. 09:22
 12/44 anonim ***** válasza:
Sokan azért választanák a pénzt, mert azt gondolják szerelemnek, amikor együtt élsz valakivel és szexelsz vele, az hogy ez is hozzá tartózik, egy dolog, de az egy sokkal mélyebb dolog mint amikor csak szimplán tetszik valaki, az meg már megint egy más dolog, hogy ebben az életben igen kevesen tapasztalják meg, mert ha arról lenne szó hogy egy olyan nővel éljem le az életemet aki lehet hogy szép, kedves meg minden, de ha nem lennék belé valójában szerelmes, akkor....
2012. márc. 16. 09:26
 13/44 anonim ***** válasza:
53%

szerelem,egyértelmű!:)

Aki a gazdagságra szavaz,nagyon ostoba...csak gondoljatok bele...egy nap már nem lenne miért felkelni..

2012. márc. 16. 09:27
 14/44 anonim ***** válasza:
fogadnék csaj vagy.
2012. márc. 16. 09:31
 15/44 anonim ***** válasza:
76%
Azért a 3 árbocos szkúnerem kedvéért (ami a Karib-tenger hullámain ringatózik) csakcsak kikelnék az ágyamból... :)
2012. márc. 16. 09:32
 16/44 anonim ***** válasza:
Gazdagság. Attól, hogy én boldog vagyok, minden ugyan olyan maradna, de ha gazdag lennék, akkor legalább tudnék segíteni az embereknek...
2012. márc. 16. 09:35
 17/44 anonim ***** válasza:
67%

Szerelem.

A gazdagság és a szegénység közt azért van még bőven átmenet...nem is akarnék gazdag lenni, csak legyen elég pénzem egy-két dologra. Plusz teljes motiváció vesztés, hisz nem kéne dolgozni, semmi dolga nem lenne az embernek, sosem tudnád, hogy ki miért van veled, a barátaid lehet túl messzinek éreznének már, a szüleid is óvatosan közelkednének hozzdá, hátha megváltoztál. Sorban állnának azok, akik kölcsön kérnének tőled. Hiába lenne 5 házad, egyik se lenne otthon. Nem lenne meg a napi rutin, és halálra unnád magad, és nem lenne keret, ami megfogna, jönne az alkohol, a dorog, a stressz, a féktelen bulik, és senki körülötted, akibe maximálisan megbíznál...

2012. márc. 16. 09:39
 18/44 anonim ***** válasza:

Igen,az vagyok,és!?

Az előttem szóló jól kifejtette...

2012. márc. 16. 09:47
 19/44 anonim ***** válasza:
78%

17: Egy csomó általános baromságot felsoroltál.

Azért mert valaki gazdag, nem kell, hogy ostoba is legyen.

Pont, hogy ha rengeteg pénzed van, kitárul a világ és abba foghatsz, amibe csak szeretnél.

2012. márc. 16. 09:48
 20/44 anonim ***** válasza:
Szerelem.
2012. márc. 16. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!