Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a lenne a véleményetek, ha látnátok 2 meleg srácot kézenfogva? Beszólnátok valamit?
Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 18:52
21/26 anonim válasza:
sokan megbámulnák őket, de csak mert ilyet nem látni gyakran. ha gyakran lehetne ilyet látni, akkor természetes lenne, és nem bámulnák meg őket,.
22/26 MrPifta válasza:
A hozzászólók nagyon aranyosak, de a való életben sajnos több lenne, aki támadna...
23/26 Luna Lovel válasza:
Érdekes, mikor én járkáltam a barátnőmmel kézenfogva, vagy megcsókoltam az utcán, kib*****tul nem szólt senki semmit... És tök kevesen bámultak meg minket. Pedig mivel mindkettőnknek hosszú haja és nagy mellei vannak, látszódott hogy mindketten lányok vagyunk :'D
15/lány/biszex
24/26 anonim válasza:
1. Utánuk néznék
2. Elpirulva
3. Azt mondva: ARANYOS~~~~
25/26 anonim válasza:
Nem lenne véleményem. Foglalkozzon mindenki a saját dolgával! Beszólni meg végképp nem szólnék be.
16/meleg F
26/26 anonim válasza:
Reflexből tuti odakapnám még egyszer a tekintetem, talán a kelleténél hosszasabban, de amúgy nem foglalkoznék velük sokat. Azt gondolnám, dicséretes, hogy nem vetik alá magukat a társadalom elvárásainak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!