Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a lenne a véleményetek, ha látnátok 2 meleg srácot kézenfogva? Beszólnátok valamit?
Figyelt kérdés
2012. márc. 15. 18:52
11/26 anonim válasza:
igen beszólnék...h myilen k*rva cukiik és síkitoznék
12/26 Luna Lovel válasza:
Imádom a melegeket *-* Olyan cukiiiik xdd Üdv: egy yaoista :)
13/26 anonim válasza:
de a yaoi nem teljesen ugyanaz mint a melegek...
14/26 anonim válasza:
Nem az ő hibájuk, ha melegek, így nem is szólnék be nekik.
Miért, mi lenne, ha azt szólnák meg az emberek, ha fiúnak lány tetszik, v lánynak fiú? Akkor nem lenne egy szavad sem, mi?
15/26 anonim válasza:
Én egy nagyon hideg, rideg ember vagyok, de esküszöm hogy elsírnám magam (boldogságtól).
MelegF/16
16/26 anonim válasza:
Örülnék neki, de félteném is őket, mert rengeteg idióta ember van. Minden esetre azt gondolnám, hogy nagyon bátrak, és mosolyognék rájuk, hogy tudják hogy nincsenek egyedül :)
16/L/biszex
17/26 anonim válasza:
19/F/m
Nekem végigfutna az az agyamon hogy "milyen boldogok..ők fel merték vállalni" :'(
18/26 anonim válasza:
Irigyelném őket hogy felmerik vállalni.
20/26 avitaa válasza:
úristen, kb. odaélveznék.:D előkapnám a telóm, és sunyiban csinálnék egy fotót, és tuti hogy fülig érne a szám :) imádlak titeket :) 18/L hetero
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!