Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rájöttem, hogy a haverom meleg?
Figyelt kérdés
Találtam a pendriveján "helyes" pasiképeket meg olyan zenét halgat, lehet, hogy meleg?2012. márc. 7. 16:15
1/11 anonim válasza:
Szereti Justin Biebert és még a haverod?
2/11 anonim válasza:
Lehet, hogy homoszexuális, igen. Aztán akkor mi van?
3/11 anonim válasza:
Milyen zenét hallgat? Attól még nem feltétlenül meleg. Másképp viselkedik mostanában?
Amúgy meg mit számít ha meleg? Ha ettől megutálod, akkor nem volt a barátod sose.
4/11 anonim válasza:
és ha igen? nem szabad emiatt elítélned. Ha veled nem próbálkozik, nem viselkedik másképp, akkor szerintem ne foglalkozz vele. Csak ha mégis az, tisztázni kell vele, hogy téged nem érdekelnek a dolgai, bár szerintem ez is hozzátartozik a barátsághoz. téged zavarna?
5/11 anonim válasza:
Te vagy az Pisti?Nem vagyok meleg, csak néha nézek ilyen fotókat,tudod,az edzés miatt. A pendrivom amúgy is vírusos volt,remélem nem dugtad a gépedbe, mert akkor jöhet a formázás.
7/11 A kérdező kommentje:
Nem itélem el, amúgy SP-s képei vannak meg Justin Bieber meg ilyenek zenékről meg az olyat halgat mint a tini lányok többsége..
2012. márc. 8. 18:55
8/11 A kérdező kommentje:
Kommenthuszár incominG:D
2012. márc. 8. 18:55
9/11 anonim válasza:
akkor lehet hogy ratyi Pistikém :D
10/11 anonim válasza:
hát sanszos hogy meleg, de nehogy a képébe vágd, vagy így simán megkérdezd, csak fogadd el, hogy tudod és kész
majd, ha úgy érzi, hogyha itt az idő (és megbízik annyira benned) el fogja mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!