Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rájöttem, hogy a haverom meleg?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rájöttem, hogy a haverom meleg?

Figyelt kérdés
Találtam a pendriveján "helyes" pasiképeket meg olyan zenét halgat, lehet, hogy meleg?

2012. márc. 7. 16:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
14%
Szereti Justin Biebert és még a haverod?
2012. márc. 7. 16:20
 2/11 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy homoszexuális, igen. Aztán akkor mi van?
2012. márc. 7. 16:22
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen zenét hallgat? Attól még nem feltétlenül meleg. Másképp viselkedik mostanában?

Amúgy meg mit számít ha meleg? Ha ettől megutálod, akkor nem volt a barátod sose.

2012. márc. 7. 16:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
és ha igen? nem szabad emiatt elítélned. Ha veled nem próbálkozik, nem viselkedik másképp, akkor szerintem ne foglalkozz vele. Csak ha mégis az, tisztázni kell vele, hogy téged nem érdekelnek a dolgai, bár szerintem ez is hozzátartozik a barátsághoz. téged zavarna?
2012. márc. 7. 16:35
 5/11 anonim ***** válasza:
61%
Te vagy az Pisti?Nem vagyok meleg, csak néha nézek ilyen fotókat,tudod,az edzés miatt. A pendrivom amúgy is vírusos volt,remélem nem dugtad a gépedbe, mert akkor jöhet a formázás.
2012. márc. 7. 16:39
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
:D
2012. márc. 7. 16:46
 7/11 A kérdező kommentje:
Nem itélem el, amúgy SP-s képei vannak meg Justin Bieber meg ilyenek zenékről meg az olyat halgat mint a tini lányok többsége..
2012. márc. 8. 18:55
 8/11 A kérdező kommentje:
Kommenthuszár incominG:D
2012. márc. 8. 18:55
 9/11 anonim ***** válasza:
12%
akkor lehet hogy ratyi Pistikém :D
2012. márc. 8. 19:03
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

hát sanszos hogy meleg, de nehogy a képébe vágd, vagy így simán megkérdezd, csak fogadd el, hogy tudod és kész

majd, ha úgy érzi, hogyha itt az idő (és megbízik annyira benned) el fogja mondani

2012. márc. 28. 19:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!