Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 20 éve élek házasságban,3...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 éve élek házasságban,3 gyerekem van, de rájöttem hogy meleg vagyok. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Eddig meg sem fordult a fejemben ilyen gondolat, de az irodában megismertem az új párom és azóta legszívesebben minden időmet vele tölteném. A feleségem biztos összeomlana, de én már nem bírom tovább a színjátékot! Másik nőre gyanakszik, de könyörög hogy a van is valakim, valljam be és megoldjuk. Még mindig nagyon szerelmes belém. A gyerekeim szemébe sem tudok már belenézni. Inkább igyekszem úgy hazaérni hogy ők már aludjanak, tudva miket műveltem egész nap. Pedig ők is nagyon hiányoznak! Nem tudom mit tegyek. egyszerűen nincs jó megoldás.
2009. okt. 23. 18:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Önts tiszta vizet a pohárba minél előbb, vagy rámennek az idegeid. Szerintem mondd el mi a szitu. Nem irigyellek az tuti!
2009. okt. 23. 18:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Először gondold át magadban, hogy tényleg így van-e, teljesen biztos vagy-e mindenben 100%-ig és hogy feladnád-e érte a családodat valamilyen szinten. Ha a válasz igen, akkor minél előbb mondj el mindent. Ha a gyerekeid igazán szeretnek és te is őket, akkor nagy baj nem lehet, valószínűleg elfogadnak továbbra is, még ha az elején lesz is egy kis mosolyszünet. Hidd el, jobb minél előbb túl lenni rajta.. Kitartást kívánok és hogy ezért senki se ítéljen el soha!
2009. okt. 23. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Én a gyerekeimet biztosan nem hagynám el egy kapcsolat kedvéért,akár férfi,akár nő az illető. Gondold át,megéri egy bizonytalan kapcsolat?
2009. okt. 23. 19:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

csak azért merem neked aztmondani,hogy fontold meg mit teszel,mert ha 20 éve házas vagy akkor nem vagy már kiskamasz,tényleg homoszexuális vagy.Amugy gondolkodás nélkül válaszolnám,hogy ne legyél hülye,ne hagyd ott a családod.Viszont ez szerintem felfog téged őrölni nagyon rövid idő alatt. Nehéz ügy,nem lennék a helyedben:-(

Kivánom hogy minden jól alakuljon. A gyerekeidnek mindig az apja maradsz,arra viygázz,hogy amennyire csak lehet ne hagyd hogy elmérgesedjen a helyzet,ha a válás melett döntesz akkor jobb őszintének lenni mert az igazság kiderül..előbb vagy utóbb.Elcsépelt szöveg,de igaz!

2009. okt. 23. 20:58
 5/6 Brian0 válasza:
100%
Ebben élni éveken keresztül elég szar. A család megtudja, 1-2 hétig kilesznek, aztán élik tovább a nyugodt életüket. 2 hét szenvedés egy egész élettel szemben?
2011. ápr. 5. 01:09
 6/6 anonim válasza:

Ülj le beszélgetni a feleségeddel. Mond el neki, hogy meleg vagy. Én is hallottam már ilyet, méghozzá az egyik tanárommal esett meg ugyan ilyen eset.

A tanárom és a férje 19 év házasság után váltak el, mert a férje meleg lett, vagy volt ez nem derült ki.

A tanárom folyamatosan dolgozott és továbbképzésekre járt, a férje pedig máshol kereste a boldogságot. Egy férfinál. Van egy 23 éves lányuk. Tehát nem vagy egyedül ilyen esettel.

Mindenképp beszéld ezt meg a feleségeddel. Jobb lesz mindkettőtöknek, ha nem kel tovább aggódni, gyanakodni, és félni.....

2012. márc. 15. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!