Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éve élek házasságban,3 gyerekem van, de rájöttem hogy meleg vagyok. Hogyan tovább?
csak azért merem neked aztmondani,hogy fontold meg mit teszel,mert ha 20 éve házas vagy akkor nem vagy már kiskamasz,tényleg homoszexuális vagy.Amugy gondolkodás nélkül válaszolnám,hogy ne legyél hülye,ne hagyd ott a családod.Viszont ez szerintem felfog téged őrölni nagyon rövid idő alatt. Nehéz ügy,nem lennék a helyedben:-(
Kivánom hogy minden jól alakuljon. A gyerekeidnek mindig az apja maradsz,arra viygázz,hogy amennyire csak lehet ne hagyd hogy elmérgesedjen a helyzet,ha a válás melett döntesz akkor jobb őszintének lenni mert az igazság kiderül..előbb vagy utóbb.Elcsépelt szöveg,de igaz!
Ülj le beszélgetni a feleségeddel. Mond el neki, hogy meleg vagy. Én is hallottam már ilyet, méghozzá az egyik tanárommal esett meg ugyan ilyen eset.
A tanárom és a férje 19 év házasság után váltak el, mert a férje meleg lett, vagy volt ez nem derült ki.
A tanárom folyamatosan dolgozott és továbbképzésekre járt, a férje pedig máshol kereste a boldogságot. Egy férfinál. Van egy 23 éves lányuk. Tehát nem vagy egyedül ilyen esettel.
Mindenképp beszéld ezt meg a feleségeddel. Jobb lesz mindkettőtöknek, ha nem kel tovább aggódni, gyanakodni, és félni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!