Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a lenne a véleményetek, ha látnátok 2 meleg srácot kézenfogva? Beszólnátok valamit?
Szerintem minden "normális" ember megbámulja.Egy hetero szexuális ember valószínűleg meg is borzong tőle.
Viszont arra számítani kell,hogy sok a kulturáltan ember akik trágárul kommentálhatják..
Láttam már ilyet, és azt gondolta, hogy ebben a parasztokkal teli világban igen bátran viselkednek. Nem szólnék be nekik, minek, az engem minősítene, ráadásul nem is zavar, amit csinálnak.
22L
nekem személy szerint semmi bajom a melegekkel..
de nagyon sok tahó van,akik..hát trágár szavakkal kommentálják az ilyet.. de szerintem ezzel csak magukat minősítik.
17/L
Mi a lenne a VÉLEMÉNYetek, ha látnátok 2 meleg srácot kézenfogva?
Jéé..! *-* Bu.zik.
Beszólnátok valamit? (Természetesen) NEM.
Senki Alfonz, hadd kérdezzem meg, hogyan döntöd el, hogy átlag szerelmespárként viselkednek, vagy épp fitogtatják a másságukat?
Hogy a kérdésre válaszoljak: megmelengetné a szívem :) Jólesne látni, hogy nem vagyok egyedül ebben a cudar heteró világban.
Odanéznék még egyszer, hogy jól látom-e hogy egymás kezét fogják, de aztán nem bámulnám őket..
Szerintem mindenki magánügye, hogy este kivel mit csinál.
Amúgy inkább sajnálnám őket egy kicsit, hogy sokan tuti beszólhatnak nekik, stb.
Pár hónapja egy buszállomáson láttam egy meleg párt csókolózni, tök aranyosak voltak, annyira látszott rajtuk, mennyire szeretik egymást. (:
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!