Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy tetsszek neki? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
13F vagyok, Ő 14 L.
Van egy lány, aki nagyon tetszik nekem.
Eddig szerintem barátnak tekint engem, igaz, hogy szokott ölelgetni, puszilgatni, de ez nem sokat jelent, mert sok más fiúval is ezt teszi.
Én nem vagyok kezdeményező típus, nagyon nehezen kezdeményezek.
Mit tehetnék hogy tetsszek neki én is, és hogy legyen egy kis esélyem nála?
2012. márc. 10. 19:37
11/11 anonim válasza:
Én is 14 éves vagyok és lány.Szoktam a fiúkat ölelgetni...És tényleg van egy aki iránt többet érzek.De nem merem megmondani neki, mert fiatalabb nálam..(és ha megkérdezhetem hol laks?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!