Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hívjam fel magamra a figyelmét? Hogy érdeklődjön utánam? Két szóval: tetsszek neki?
Nos, van egy fiú aki tetszik. (Akit nem érdekel a teljes sztori, az ugorjon a következő bekezdésre.) Szóval, Ő az a "mindenki odavan érte" srác. Eddig kiröhögtem azokat akik körülugrálták, és nyávogtak róla, hogy Ő ilyen, meg Ő olyan. Nem értettem, hogy mit szeretnek rajta annyira. Mert nem is olyan helyes (azokból a lányokból pedig nem nézem ki, hogy egy fiún más is érdekelje őket). De aztán egy délutáni szakkörre mindketten mentünk (mert engem tényleg érdekel, Ő pedig csak akkor kapja meg az 5-t félévkor/évvégén). Amint megláttam, hidegen hagyott, hogy "én márpedig be nem állok a sorba". De aztán váltottunk összvissz 2 szót. Ebből a "beszélgetésből" rájöttem, hogy nem tényleg kedves. Aztán a következő alkalommal nagyon elrontottam azt a dolgot. Bocsánatot kértem amiért, hogy hátráltatom. De ő tényleg nagyon aranyos volt, mondta, hogy semmi baj, és segített. A rákövetkező alkalommal pedig választani kellett (vagyis...nem választás. Egy körbe álltunk, és ő mondta, hogy álljak mellé. Nem megkért, mondta.), és ő engem "választott". Fú, hát nagyon odavoltam. Néha-néha 1-1 szót váltunk egymással, de (sajnos) semmi több. Általában ezeket a beszélgetéseket ő kezdi.
Van egy nagyon-nagyon jó barátom, akivel a viszonyunkat a kívülállók félreértik. Röviden: azt hiszik, hogy tetszünk/szerelmesek vagyunk egymának/ba. (Rájöttem, hogy még ha tetszenék is Őneki, akkor sem mondaná el emiatt. De nem állhatok elé, hogy ugye tudod, hogy az XY nem a barátom?) Ő jól tudja, hogy az évfolyama, és a kisebbek is a lába előtt hevernek, de ettől még nem ájul el magától, és nem is lesz beképzelt. Miért pont engem választana? Istenem, ez a dolog reménytelen.
Hogy kezdjek el vele beszélgetni? Nem jönne ki hülyén? Pl.: kérhetem a segítségét valamilyen tantárgyban? Hogy mondjam meg, hogy XY-nal nem vagyunk együtt? Mit tegyek?! Kérlek, segítsetek! :(
Nem bánom, ha értelmetlen válaszokat is kapok - szeretek nevetni. :D De légyszíves próbáljatok meg segíteni.
14/F, és 13/L
Kedves Előző:
Köszönöm :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!