Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy tetsszek neki?
Sziasztok!
14 éves lány vagyok, Veszprém megyéből.
Az apukám versenyszerűen kézilabdázik. Én mindig járok a meccsekre szurkolni, és megtetszett az egyik ifista fiú. Tegnap meccs után beültek a fiúkkal (Ifisták és felnőttek vegyesen.) inni valamit, én is velük mentem, meg két lány, és az egyik felnőtt felesége. Az a fiú, aki tetszik többször is rámnézett, és mikor észrevettem mindig elfordult. Azt is észrevette vaószínűleg mikor én néztem rá, metr elég sokszor összeakadt a pillantásunk. Majdnem egész este mosolyogtam, mert csak én voltam józan, és sok dologra emlékszem, amire a fiúk valószínű már nem... :D Azt is megfigyeltem viszont, hogy bár ő is megivott két nagy! pohár sört, gyömbérrel kevert whisky-t, meg még ki tudja mit adtak neki... Szóval, hogy ő is ivott rendesen, de annyit azért még sem, hogy hülyét csináljon magából. Nevetett a többieken, de ő azért normális maradt :) Gondolom közületek mindenki találkozott már részegekkel, el tudjátok képzelni mi volt ott. Köszönőviszonyban vagyunk, még soha nem beszélgettem vele. Szeretném megismerni, és beszélgetni vele, hogy ő is észrevegyen engem :) Szerintetek, hogy próbálkozzak?
Köszi a válaszokat!
Nem facebook-on szeretnék vele először beszélgetni, inkább gyűjtöm még a bátorságot, aztán majd élőben :))
Próbáld uralni a szemezést, menj oda hozzá és mond meg neki, hogy tetszik neked, szeretnéd megismerni, de ha így túl meghökkentő vagy neki, visszahúzódó akkor ezt vedd figyelembe, mert hagynod kell hogy férfivé váljon és emiatt változtasson majd magán.
Menj oda határozottan hozzá nőként és értesd meg vele, hogy párkapcsolatot akarsz és most azt érzed, hogy vele akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!