Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy diszkóban milyen szexi táncmozdulatokat lehet bevetni, hogy tetsszek egy fiúnak?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 11. 15:38
1/11 anonim válasza:
K.urvásat,ha azt akarod,hogy berángassanak a wc-be!**Dobd ki csöcsöd ,bulád,aztán f-szfejekből nem lesz hiány,ha erre vágysz!
2/11 A kérdező kommentje:
Nem én egy konkrét fiúra gondolok most! És nem dugni akarok hanem azt elérni, hogy beindítsam és felkérjen...
2009. ápr. 11. 15:48
3/11 anonim válasza:
Ird ki a homlokodra, hogy melyik fiúnak szól a tánc, mert a többi 100 férfi félreérti.
Üzenj a fiúnak valakivel, hogy ha felkérne esetleg táncolni, szívesen mennél.
4/11 anonim válasza:
Próbálj tánc közben a közelébe kerülni, táncolgass lassacskán mellé, akkor majd észrevesz.:) Google-n meg utána tudsz nézni a táncmozdulatoknak. Az gyakran beválik a 16-19évesek körében, ha egy csaj a hajába túr tánc közben, vagy a kezét a magasba emeli, a csípőjét meg rázza.:D
5/11 A kérdező kommentje:
köszi :)
2009. ápr. 11. 16:18
6/11 anonim válasza:
Utolsó válaszoló! Mutass már youtube-on olyan videót légyszi!!!!!
8/11 A kérdező kommentje:
én is! :D
2009. ápr. 11. 17:14
9/11 anonim válasza:
nem kell nagy dologra gondolni :elég egy lightes ruhába, egy laza kis csipőmozgatás, vagy hajdobálás. ha értelemes a pasi, akkor veszi a lapot és ,,beindul" (én legalábbis biztos beindulnék) :) de azért a szemezés és a mosoly ne maradjon el!
10/11 anonim válasza:
Én lány vagyok, gyakran járok szórakozóhelyekre. Már megfigyeltem, hogy a lányok többsége nem tud jól táncolni. Sok a gönye, a kezeivel csapkodó csaj aki szeret feltűnősködni... Nekem mindig is mondták hogy jól táncolok, nem kell hozzá semmi extra tánctudás, csak érzéssel, derűvel, és magabiztosan kell csinálni. Olyan mozdulatokat tégy, amit másik lány nem. Légy egyedi.Szexis, boldogságot sugárzó lény, ne légy merev, túl feltűnő, sikoltozó idióta. Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!