Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen parfüm szexi egy nőn? Vadabb a férfi tőle?
Egyáltalán kell e parfüm? Ha igen :
Milyen illatokat részesítetek előnyben?
Milyen női parfümtől vadul be egy pasi?? :P
Egy illat egyéniséget kölcsönöz egy személynek, ti mit gondoltok erről?
Nekem nagyon fontos,hogy egy lánynak milyen illata van, rengeteg tud dobni rajta egy jó parfüm. Én általában az édeskésebb illatokat szeretem,van aminek az illatától is totál beindulok,és igen, illathoz lehet kötni személyiséget is,úgyhogy szerintem érdemes foglalkozni vele.
F/18
Tulajdonképpen mindegy(egyedül a vadvirágosat zárnám ki,mert az olyan mint a wc-spray), a lényeg hogy ne vidd túlzásba.Sokszor előfordult velem hogy 200-300 méterre ment előttem egy nő, és simán éreztem a parfümjét, ami engem azért irritál.Régi suli-góré mondta:az illat az, amit csak akkor érzel ha átöleled, amit 2 méterről, az szag.
18/F
Ahhoz hogy illatra beinduljon valaki, szerintem nagyon el kell találni az ízlését.
Erős illatokat én mellőzném, sőt kimondottan nem szeretem sem magamon sem máson. Az a jobb, amit csak akkor érzek ha a közelébe hajolok.
én Miss Dior Chérie parfümöt használok, ajánlom neked is! egyszer elmentünk moziba, és azt tettem magamra... film közben összebújtunk, megszagolt, és mondta, hogy "este bunyó lesz", amit had ne fejtsek ki, hogy mit jelent... :D
tényleg nagyon fincsi! :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!