Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen parfüm szexi egy nőn?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen parfüm szexi egy nőn? Vadabb a férfi tőle?

Figyelt kérdés

Egyáltalán kell e parfüm? Ha igen :

Milyen illatokat részesítetek előnyben?

Milyen női parfümtől vadul be egy pasi?? :P

Egy illat egyéniséget kölcsönöz egy személynek, ti mit gondoltok erről?

2011. aug. 22. 16:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

nekem nagyon fontos hogy a nőnek jó illata legyen.

és passzoljon hozzá.

2011. dec. 5. 19:29
 12/15 anonim ***** válasza:
lehet hülyén fog hangzani, de nem kell parfüm, a nőnek van egy alap illata,ami ha össze illik a másikkal, akkor vonzó.az ember biológiája olyan, hogy kell az alap illat, a sok parfüm meg elnyomja, és ezért is van a sok olyan pár, akik nem tudnak gyereket csinálni.ppedíg mindkettő egészséges.nekem a legutóbbi barátnőmnek nem volt illatosítója, csak izzadásgátlója,imádtam az illatát is,ahogy az egész nőt.4 évig voltunk együtt.ahogy mondom, biológia baby.
2011. dec. 5. 22:37
 13/15 anonim ***** válasza:

Egy illat egyéniséget kölcsönöz egy személynek. Pont.

Engem személy szerint megvadít egy jó parfüm! Akkor csak döngetek,döngetek....

2011. dec. 6. 15:53
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én igaz nő vagyok :), de egyet értek abban hogy egy jól megválasztott, egyéniséghez illő parfüm dobhat egy nőn. Sok pasi igenis szereti ha egy nőnek kellemes illata van. Baj akkor ha van ha valaki olyat választ ami nem áll jól neki, erős is és túl sokat is rak..Ha minőségi akkor elég egy fújás reggel és este is érződik (mikor tini voltam tesóm fiú egyszer megjegyezte hogy nekem sosincs parfüm illatom, de ilyen csalódott hangvétellel. Akkor még nem érdekelt, utóbbi időben foglalkoztam vele hogy megtaláljam a hozzám illőt és megvannak. :))

Azt nem lehet megmondani általában milyen illat jön be a pasiknak, valakinek a friss citrusos, van akinek az édes, másnak a fűszeres, attól függ milyet szeret.

Persze vannak kevesebben (ahogy észrevettem legalábbis sok pasi szereti, kevesebben akik nem ha egy nő parfümöt használ) akik nem szeretik a parfümöt hanem ha a nő saját illatát érzik ill. ha az ápoltság illatát érzik rajta. Na de ha az illető nő lezuhanyzik se az ő tisztaság illata érződik teljesen. :) És nem is minden ''saját illat'' kellemes..

Nem egy pasi volt a környezetemben aki megdicsért csakúgy milyen finom illatom van. :) (Az egyikkel aki mondta épp közelebbi kapcsolatba is kerültem, több részletet nem árulok el milyenben. :D Az illatomnak is köze lehetett ahhoz hogy akkor milyen állapotba került..). És igenis van amelyik beindítja őket.

Amit biztos nem szeretnek a nagyon pacsulis (krasznaja) meg a túl intenzív virágos (locsoló kölni).

Nagyon sokféle kapható, sokat segít a parfüm kampánya, kit céloz meg, milyen típusú nőt, legjobb ha nagyon tetszik papír csíkon a csuklóra fújni rajtad milyen, mert mindenkin másmilyen lehet, valakin kellemes valakin sokkal kevésbé. A bőr saját illata megváltoztathatja az illatot, ha valaki parfümöt használ attól még benne lehet a saját illata is ami eggyé válik azzal a parfümmel amit választott és illik hozzá, egyedi illat kavalkádot alkotva. :)

Pasikon is olyat dobna egy kellemes illatú parfüm vagy after shave..Azon kívül hogy az illető pasi jól is néz ki, rajta egy hozzá illő kellemes, de nem túl erős parfümmel..Hódító. Sokukból hiányolom, hogy akár egy kis illat, after shave buli vagy randi előtt ha nem is parfüm. Egyszer egy szórakozóhelyen kaptam is a fejem valamerre, mert valakin kellemes férfi parfümöt éreztem de sajna addigra eltűnt a többi ember között. :( Kíváncsi lettem volna ki lehetett. Persze a lényeg és alapvető az ápoltság, az fontosabb, a jól megválasztott hozzá illő illat már csak egy plusz. :))

26/L

2012. máj. 21. 02:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, szóval lányok nyugodtan használjatok (meg ti is fiúk :)) parfümöt, csak kellemes legyen és ugyebár a mennyiség fontos!! Elég egy max. 2 fújás, nem kell benne megfürödni!!
2012. máj. 21. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!